Închide meniul

Joan Laporta recunoaște: „Trebuia să-l dau afară mai devreme pe Ronald Koeman!” Al-Sadd, comunicat oficial despre situația lui Xavi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 octombrie 2021, 8:22 / Actualizat: 30 octombrie 2021, 11:34

Joan Laporta recunoaște: „Trebuia să-l dau afară mai devreme pe Ronald Koeman! Al-Sadd, comunicat oficial despre situația lui Xavi

Ronald Koeman și Joan Laporta

Profimedia

Ronald Koeman a stat 14 luni pe banca Barcelonei, perioadă în care catalanii au pierdut trei El Clasico la rând și au suferit înfrângeri umilitoare în Champions League (1-4 cu PSG și 0-3 cu Bayern și Benfica). În acest sezon, formația blaugrana este abia pe locul 9 în La Liga, cu doar 15 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joan Laporta, despre demiterea lui Ronald Koeman

Cu așa rezultate, Joan Laporta nu a mai rezistat și i-a reziliat contractul lui Koeman. Oficialul Barcelonei regretă că nu a scăpat de olandez mai devreme.

Am luat decizia de a-l demite pe Koeman prea târziu? Cel mai probabil, da. Trebuia să acționez mai devreme, îmi asum responsabilitatea pentru că nu am făcut-o”, a spus Joan Laporta.

Ronald Koeman a fost dat afară de FC Barcelona după eșecul cu Rayo Vallecano, scor 0-1, iar interimarul Sergi Barjuan va conduce echipa pentru moment. Presa din Spania spune că şefii echipei blaugrana au bătut palma Xavi care va prelua echipa. Deocamdată, însă fostul jucător al barcelonei trebuie să-şi încheie conturile cu Al-Sadd, echipa pe care o antrenează în acest moment.

Al-Sadd, comunicat oficial despre situația lui Xavi

Al-Sadd nu face deloc mai ușoară misiunea lui Joan Laporta. Clubul din Qatar a emis un comunicat în care neagă orice acord în Xavi și Barcelona.

Reclamă

„Ca răspuns la informațiile care au circulat recent, conducerea clubului Al-Sadd afirmă din nou că Xavi are un contract pe doi ani cu clubul și este concentrat pe deplin pentru următoarele meciuri ale echipei, pentru a menține avansul în fruntea clasamentului și pentru a apăra titlul cucerit”, este anunțul clubului Al-Sadd.

„Nicio echipă nu a venit cu o propunere oficială. Un club care deţine un minim de profesionalism ştie că trebuie să negocieze dacă doreşte un jucător sau un antrenor aflat sub contract”, a adăugat directorul clubuui Ahmed Al Ansari, pe Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, Al-Sadd este neînvinsă de 34 de meciuri în Qatar. Cu Xavi pe bancă, Al-Sadd a cucerit un titlu, două Cupe, o Supercupă și două Cupe ale Emirului.

Recomandări
  • Joan Laporta, despre demiterea lui Ronald Koeman
  • Al-Sadd, comunicat oficial despre situația lui Xavi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și