Închide meniul
VIDEO

Panică pe Camp Nou! Sergio Aguero a acuzat probleme respiratorii. Atacantul a fost dus de urgenţă la spital cu ambulanţa!

Dragoș Vasile Publicat: 30 octombrie 2021, 23:50

Reclamă
Panică pe Camp Nou! Sergio Aguero a acuzat probleme respiratorii. Atacantul a fost dus de urgenţă la spital cu ambulanţa!

Panică pe Camp Nou! Sergio Aguero a avut probleme de respirație

Profimedia

Update: Potrivit ultimelor informații oferite de presa din Spania, atacantul este în afara oricărui pericol. Totuși, după cum prevede regulamentul, Sergio Aguero a fost dus de urgență la spital pentru mai multe teste, după cum scrie elespanol.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panică pe Camp Nou! Sergio Aguero a acuzat probleme respiratorii

Momente de panică pe Camp Nou în timpului meciului Barcelona – Alaves. Partida a fost întreruptă după ce Sergio Aguero a căzut la pământ în minutul 38. Atacantul a acuzat probleme respiratorii, iar medicii au intervenit imediat.

Aguero, care a fost infectat cu COVID-19 la începutul anului, a mers de unul singur la margea gazonului, după care a fost schimbat cu Philippe Coutinho.

Reclamă

După Messi, potopul! Sergio Aguero, dezvăluiri uluitoare despre FC Barcelona

Sergio Aguero (33 ani) trimite deja săgeţi către echipa sa. Atacantul şi-a spus of-ul în presa din Spania.

Ajuns la FC Barcelona după 10 ani în care a jucat la Manchester City, Sergio Aguero a rămas perplex. Atacantul a dezvăluit că, recent, a venit la sesiunea de antrenament cu o oră şi jumătate mai devreme. Superstarul argentinian voia să se pregătească în sala de forţă, însă nu i-a permis accesul. Motivul? Niciun angajat nu era prezent.

„La Manchester City ajungeam cu o oră și jumătate înaninte de antrenament. Asta am făcut și aici. Am zis că voi fi cel puțin cu o oră înainte și mă voi duce în sala de forță să mă pregătesc. Dar nu era nimeni, totul era închis. La City nu se întâmpla asta!”, a dezvăluit Aguero, citat de sport.es.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” Vezi toate știrile
Citește și