Închide meniul

Paul Pogba a luat decizia! Clubul la care ajunge gratis, la vară! Și-a negociat deja salariul

Antena Sport Publicat: 31 octombrie 2021, 12:52

Reclamă
Paul Pogba a luat decizia! Clubul la care ajunge gratis, la vară! Și-a negociat deja salariul

Profimediaimages

Acesta a evitat să semneze prelungirea și din cauza situației incerte de la club, acolo unde managerul Ole Gunnar Solskjaer un a dat randamentul scontat de jucători și de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Pogba, drum liber spre Juventus

Sportitalia susține că Juventus este prima echipă pe lista campionului mondial, care a mai evoluat pentru bianconeri, în perioada 2012 – 2016, în care a câștigat 8 trofee, dintre care 4 titluri în Serie A.

Chiar dacă vine gratis, Pogba va avea un salariu important la Juventus (12 milioane de euro). ”Bătrâna Doamnă” va fi nevoită să vândă doi jucători, Aaron Ramsey și Weston McKennie. Suma pe care a plecat Pogba de la Juve la Manchester United, în 2016, a fost de 105 milioane de euro.

Manchester United nu-l mai vrea pe Paul Pogba

Inclusiv Paul Scholes, legenda lui Manchester United, spune că nu vrea să-l mai vadă pe starul francez pe Old Trafford. Dorința fostului mare mijlocaș s-ar putea îndeplini, conform ultimelor informații, anunţă espn.co.ok.

Pogba este cel mai scump transfer din istoria lui Manchester United, 105 milioane de euro în 2016, achitate celor de la Juventus. Singura modalitate prin care clubul de pe Old Trafford poate obține o sumă de bani în schimbul fotbalistului ar fi un transfer în fereastra de mercato din ianuarie, însă niciun club nu s-ar arăta interesat de mutare în perioada respectivă.

Reclamă

Paul Pogba, suspendat trei meciuri

Pentru eliminarea din meciul cu Liverpool, la doar 15 minute după ce a intrat pe teren, Paul Pogba a primit trei etape de suspendare, astfel că va rata jocurile cu Tottenham (0-3), Manchester City și Watford, următorul său meci din Premier League putând fi abia la finalul lunii noiembrie, contra lui Chelsea.

În acest sezon, Pogba nu a marcat pentru Manchester United, dar a oferit șapte pase decisive, patru dintre ele chiar în prima rundă, contra lui Leeds (5-1). În perioada petrecută de campionul mondial pe Old Trafford, acesta a strâns 218 meciuri, 38 de goluri și 49 de assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și