Închide meniul

Manchester United nu-l mai vrea pe Paul Pogba! Unde ar putea ajunge francezul. Trei echipe mari sunt pe urmele lui

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 octombrie 2021, 10:43

Manchester United nu-l mai vrea pe Paul Pogba! Unde ar putea ajunge francezul. Trei echipe mari sunt pe urmele lui

Paul Pogba vrea să plece de la Manchester United

DPA Images / Martin Rickett via hepta

Manchester United – Liverpool 0-5 a fost meciul care a umplut paharul pentru şefii de pe Old Trafford în privinţa lui Paul Pogba. Francezul este în ultimul an de contract, iar criticile la adresa acestuia sunt extrem de dure.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United nu-l mai vrea pe Paul Pogba

Inclusiv Paul Scholes, legenda lui Manchester United, spune că nu vrea să-l mai vadă pe starul francez pe Old Trafford. Dorința fostului mare mijlocaș s-ar putea îndeplini, conform ultimelor informații, anunţă espn.co.ok.

Sursa citată spune că Manchester United este dispusă să renunțe la Paul Pogba în vara anului următor, atunci când contractul mijlocașului va ajunge la final. Francezul a refuzat mai multe oferte de prelungire a înțelegerii, iar clubul este gata să-l piardă gratis.

Cine îl vrea pe Paul Pogba

Pogba este cel mai scump transfer din istoria lui Manchester United, 105 milioane de euro în 2016, achitate celor de la Juventus. Singura modalitate prin care clubul de pe Old Trafford poate obține o sumă de bani în schimbul fotbalistului ar fi un transfer în fereastra de mercato din ianuarie, însă niciun club nu s-ar arăta interesat de mutare în perioada respectivă.

Citește și:

Real Madrid, Juventus și Paris Saint-Germain îl vor pe francez, dar preferă să negocieze cu Paul Pogba în vara anului următor, atunci când va deveni liber de contract.

Reclamă

Pentru eliminarea din meciul cu Liverpool, la doar 15 minute după ce a intrat pe teren, Paul Pogba a primit trei etape de suspendare, astfel că va rata jocurile cu Tottenham, Manchester City și Watford, următorul său meci din Premier League putând fi abia la finalul lunii noiembrie, contra lui Chelsea.

În acest sezon, Pogba nu a marcat pentru Manchester United, dar a oferit șapte pase decisive, patru dintre ele chiar în prima rundă, contra lui Leeds (5-1). În perioada petrecută de campionul mondial pe Old Trafford, acesta a strâns 218 meciuri, 38 de goluri și 49 de assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și