Închide meniul

Primul diagnostic pentru Sergio Aguero! Noi amănunte despre atacantul Barcelonei. A acuzat dureri în meciul cu Alaves

Gabriel Zamfirescu Publicat: 31 octombrie 2021, 16:43

Reclamă
Primul diagnostic pentru Sergio Aguero! Noi amănunte despre atacantul Barcelonei. A acuzat dureri în meciul cu Alaves

Sergio Aguero se retrage din fotbal

Profimediaimages

Primul diagnostic pentru Sergio Aguero! Ies la iveală noi amănunte importante despre atacantul Barcelonei care a acuzat dureri în meciul cu Alaves, terminat la egalitate, 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul diagnostic pentru Sergio Aguero

Nu a fost cu noroc primul meci ca titular pentru Aguero la Barcelona. Catalanii au făcut doar 1-1 cu Alaves, iar argentinianul a ajuns pe patul de spital. A rezistat doar 41 de minute pe teren.

În minutul 38 al confruntării de pe Camp Nou, Aguero a acuzat dureri în zona pieptului și probleme respiratorii. Atacantul argentinian s-a întins pe gazon, iar după aproximativ trei minute a ieșit de pe teren, fiind înlocuit cu Philippe Coutinho. Înainte să-i ceară arbitrului să oprească jocul, Aguero s-a ciocnit cu Laguardia într-un duel aerian, dar contactul nu a fost deloc violent.

Ce a păţit Sergio Aguero

Argentinianul a fost transportat la un spital din Barcelona pentru un consult cardiologic. Diagnosticul primit de vârful Barcelonei este aritmie cardiacă, un termen medical folosit pentru bătăile neregulate ale inimii, anunţă sport.es.

Pentru Aguero urmează acum noi investigații pentru a se afla starea exactă de sănătate a fotbalistului. Sursa citată scrie că sud-americanul a trecut printr-un moment asemănător în urmă cu 12 ani, când juca la Atletico Madrid. „Aguero e calm, atât cât se poate, dar e îngrijorat de această situație, chiar dacă a trecut printr-un episod similar în urmă cu 12 ani”, au scris spaniolii.

Reclamă

Astfel, sunt şanse minime ca Aguero să fie în lotul Barcelonei pentru meciul cu Dinamo Kiev, din grupele Champions League, programat marți, de la ora 22:00.

Şi Gerard Pique a păţit-o în meciul cu Alaves. A acuzat o accidentare la gambă și a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 70. Astfel, Sergi, antrenorul interimar al Barcelonei, întâmpină noi probleme de lot, după ce la meciul de sâmbătă nu s-a putut baza pe jucători precum Ansu Fati, Frenkie de Jong, Sergi Roberto, Martin Braithwaite, Pedri, Ronald Araujo sau Ousmane Dembele.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAZ 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și