Închide meniul

Primul diagnostic pentru Sergio Aguero! Noi amănunte despre atacantul Barcelonei. A acuzat dureri în meciul cu Alaves

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 31 octombrie 2021, 16:43

Primul diagnostic pentru Sergio Aguero! Noi amănunte despre atacantul Barcelonei. A acuzat dureri în meciul cu Alaves

Sergio Aguero se retrage din fotbal

Profimediaimages

Primul diagnostic pentru Sergio Aguero! Ies la iveală noi amănunte importante despre atacantul Barcelonei care a acuzat dureri în meciul cu Alaves, terminat la egalitate, 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul diagnostic pentru Sergio Aguero

Nu a fost cu noroc primul meci ca titular pentru Aguero la Barcelona. Catalanii au făcut doar 1-1 cu Alaves, iar argentinianul a ajuns pe patul de spital. A rezistat doar 41 de minute pe teren.

În minutul 38 al confruntării de pe Camp Nou, Aguero a acuzat dureri în zona pieptului și probleme respiratorii. Atacantul argentinian s-a întins pe gazon, iar după aproximativ trei minute a ieșit de pe teren, fiind înlocuit cu Philippe Coutinho. Înainte să-i ceară arbitrului să oprească jocul, Aguero s-a ciocnit cu Laguardia într-un duel aerian, dar contactul nu a fost deloc violent.

Ce a păţit Sergio Aguero

Argentinianul a fost transportat la un spital din Barcelona pentru un consult cardiologic. Diagnosticul primit de vârful Barcelonei este aritmie cardiacă, un termen medical folosit pentru bătăile neregulate ale inimii, anunţă sport.es.

Citește și:

Pentru Aguero urmează acum noi investigații pentru a se afla starea exactă de sănătate a fotbalistului. Sursa citată scrie că sud-americanul a trecut printr-un moment asemănător în urmă cu 12 ani, când juca la Atletico Madrid. „Aguero e calm, atât cât se poate, dar e îngrijorat de această situație, chiar dacă a trecut printr-un episod similar în urmă cu 12 ani”, au scris spaniolii.

Reclamă

Astfel, sunt şanse minime ca Aguero să fie în lotul Barcelonei pentru meciul cu Dinamo Kiev, din grupele Champions League, programat marți, de la ora 22:00.

Şi Gerard Pique a păţit-o în meciul cu Alaves. A acuzat o accidentare la gambă și a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 70. Astfel, Sergi, antrenorul interimar al Barcelonei, întâmpină noi probleme de lot, după ce la meciul de sâmbătă nu s-a putut baza pe jucători precum Ansu Fati, Frenkie de Jong, Sergi Roberto, Martin Braithwaite, Pedri, Ronald Araujo sau Ousmane Dembele.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și