Închide meniul

Anunț devastator pentru Dinamo! O legendă a clubului s-a retras din programul DDB. Ce sumă dona anual în conturile clubului

Alexandru Ivan Publicat: 31 octombrie 2021, 23:51

Reclamă
Anunț devastator pentru Dinamo! O legendă a clubului s-a retras din programul DDB. Ce sumă dona anual în conturile clubului

Anunț devastator pentru Dinamo

Hepta

Este vorba deste Ionuț Lupescu (52 de ani), care era membru Elite. „Kaiserul” ar fi nemulțumit de strategia clubului și unele decizii ale conducerii, informează prosport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Lupescu s-a retras din programul DDB

Lupescu, prin calitatea sa de membru Elite, dona anual 1948 de euro pentru a încerca să o salveze pe Dinamo.

Fostul membru al „Generației de Aur” chiar a vrut să o cumpere pe Dinamo, înainte de intrarea în insolvență, dar s-a speriat de datoriile uriașe ale clubului.

„Kaiserul” a intrat în DDB în februarie 2020. Trei titluri de campion și trei Cupe ale României a cucerit Ionuț Lupescu la Dinamo.

Dinamo, meci horror de Halloween

Echipa lui Mircea Rednic a suferit o nouă umilință în Liga 1, 1-4 cu Sepsi, chiar în ziua de Halloween. „Câinii” au ajuns la 11 etape la rând fără victorie în campionat.

Reclamă

Dinamo s-a văzut condusă cu 2-0 încă din minutul 22. Marius Ștefănescu a înscris de două ori în poarta lui Iliev. Jucătorul lui Sepsi putea să facă hat-trick-ul înainte de minutul 30, dar lobul său s-a dus puțin pe lângă poarta „câinilor”.

Torje a redus din diferență înainte de pauză, cu un șut de la 25 de metri, profitând de o gafă a portarului lui Sepsi. Echipa lui Rednic nu a reușit însă mai mult.

Sepsi a marcat pentru 3-1 în minutul 72, prin fundașul golgheter Bogdan Mitrea. Apoi Fofana a închis tabela, în minutul 87, cu un șut din interiorul careului, după o cursă de zile mari a lui Cristi Bărbuț.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și