Închide meniul
Video

Simona Halep vrea să revină în forţă în 2022. „Ce parte ai vrea să îmbunătăţeşti la jocul tău?”. Răspunsul surprinzător dat de Simo

Antena Sport Publicat: 1 noiembrie 2021, 11:49 / Actualizat: 1 noiembrie 2021, 12:58

Reclamă

Modificare în staff-ul Simonei Halep

Antena Sport

Întrebată ce parte ar mai vrea să îmbunătăţească la ea, acum, Simona nu a stat pe gânduri. „Toate. Vreau să fiu mai bună, simt că pot. Am început să simt din ce în ce mai mult că pot ajunge din nou acolo unde îmi doresc. Trebuie muncă şi sunt destul de deschisă să fac treaba asta. Nu mă îngrijorează durerea de spate. E un blocaj şi îmi va trece”, a spus Simona Halep, la plecarea spre Linz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep joacă la turneul de 250 de la Linz

Simona nu este deranjată de faptul că nu a câştigat încă niciun turneu în 2021. WTA 250 Linz (6-12 noiembrie), unde a primit un wild-card, este ultima ei şansă, dar românca nu e interesată decât de a juca cât mai multe meciuri.

„Nu pot să spun că a fost o accidentare. A fost un blocaj, nu o accidentare. Am făcut maximum finala, mă bucur că am putut să joc atât de bine, au fost meciuri importante şi cu siguranţă mă vor ajuta.

Am mai spus de multe ori, nu mă gândesc la rezultate anul acesta, vreau doar să joc cât mai multe meciuri şi să încep anul următor cu cât mai multă încredere.

Au fost multe românce, am jucat cu două românce, cred că a fost un turneu foarte bun pentru noi, pentru România, şi cred că toată lumea s-a bucurat de organizare, de condiţii, pentru că a fost un turneu extraordinar”, a mai spus Simona.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaplAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și