Închide meniul

Dinastia Lobonț s-a întors la Rapid. Andrei, fiul selecționerului naționalei U 20 a României, a semnat primul contract de fotbalist profesionist cu clubul giuleștean

Antena Sport Publicat: 2 noiembrie 2021, 14:25

Reclamă
Dinastia Lobonț s-a întors la Rapid. Andrei, fiul selecționerului naționalei U 20 a României, a semnat primul contract de fotbalist profesionist cu clubul giuleștean

Andrei Lobonț a semnat cu Rapid

Facebook FC Rapid

Andrei Lobonț este căpitanul echipei U19 a Rapidului și a semnat primul său contract de jucător profesionist. Andrei nu îi calcă pe urme tatălui său. Spre deosebire de Bogdan Lobonț, care a fost unul dintre cei mai buni portari români din ultimele două decenii, Andrei joacă pe postul de fundaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a anunțat pe rețelele de socializare că fiul lui Bogdan Lobonț a semnat.

Andrei Lobonț a semnat cu Rapid

Andrei, fiul lui Bogdan Lobonţ, este unul dintre tinerii de mare perspectivă de la Centrul de Performanţă al Rapidului. ‘Lobby’ are 18 ani, iar principalele sale calităţi sunt forţa, viteza şi controlul balonului. Mult succes, Lobby!„, a anunţat FC Rapid.

În ultima perioadă, Andrei Lobonț a fost chemat și la echipa a doua a clubului, antrenată de Vali Negru.

Reclamă

Bogdan Lobonţ, primul selecţioner României U20

Bogdan Lobonţ este primul selecţioner al României U20. Fostul portar al reprezentativei tricolore este în faţa celei mai importante provocări din cariera de antrenor.

Naționala U20 a României a fost înființată în urma deciziei Comitetului Executiv din noiembrie 2020, din dorința de a oferi continuitate tinerelor generații. România este singura țară din Europa de Est cu o selecționată la acest nivel de vârstă”, anunţă FRF.

În cariera de jucător a îmbrăcat de 85 de ori tricoul României, participând și la turneele finale Euro 2000 și Euro 2008, și a activat la cluburi precum Corvinul Hunedoara, Rapid București, Ajax Amsterdam, Dinamo București, Fiorentina și AS Roma. Ca antrenor a pregătit-o pe U Cluj în sezonul 2018-2019, iar înainte a făcut parte din staff-ul lui Cosmin Contra la prima reprezentativă.

Reclamă 4 / 0/3

S-a retras din fotbal chiar la Echipa Națională, în iunie 2018, într-un meci de pregătire cu Finlanda, la Ploie

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și