Închide meniul

Dinastia Lobonț s-a întors la Rapid. Andrei, fiul selecționerului naționalei U 20 a României, a semnat primul contract de fotbalist profesionist cu clubul giuleștean

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 noiembrie 2021, 14:25

Dinastia Lobonț s-a întors la Rapid. Andrei, fiul selecționerului naționalei U 20 a României, a semnat primul contract de fotbalist profesionist cu clubul giuleștean

Andrei Lobonț a semnat cu Rapid

Facebook FC Rapid

Andrei Lobonț este căpitanul echipei U19 a Rapidului și a semnat primul său contract de jucător profesionist. Andrei nu îi calcă pe urme tatălui său. Spre deosebire de Bogdan Lobonț, care a fost unul dintre cei mai buni portari români din ultimele două decenii, Andrei joacă pe postul de fundaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a anunțat pe rețelele de socializare că fiul lui Bogdan Lobonț a semnat.

Andrei Lobonț a semnat cu Rapid

Andrei, fiul lui Bogdan Lobonţ, este unul dintre tinerii de mare perspectivă de la Centrul de Performanţă al Rapidului. ‘Lobby’ are 18 ani, iar principalele sale calităţi sunt forţa, viteza şi controlul balonului. Mult succes, Lobby!„, a anunţat FC Rapid.

În ultima perioadă, Andrei Lobonț a fost chemat și la echipa a doua a clubului, antrenată de Vali Negru.

Reclamă

Bogdan Lobonţ, primul selecţioner României U20

Bogdan Lobonţ este primul selecţioner al României U20. Fostul portar al reprezentativei tricolore este în faţa celei mai importante provocări din cariera de antrenor.

Naționala U20 a României a fost înființată în urma deciziei Comitetului Executiv din noiembrie 2020, din dorința de a oferi continuitate tinerelor generații. România este singura țară din Europa de Est cu o selecționată la acest nivel de vârstă”, anunţă FRF.

În cariera de jucător a îmbrăcat de 85 de ori tricoul României, participând și la turneele finale Euro 2000 și Euro 2008, și a activat la cluburi precum Corvinul Hunedoara, Rapid București, Ajax Amsterdam, Dinamo București, Fiorentina și AS Roma. Ca antrenor a pregătit-o pe U Cluj în sezonul 2018-2019, iar înainte a făcut parte din staff-ul lui Cosmin Contra la prima reprezentativă.

Reclamă 4 / 0/3

S-a retras din fotbal chiar la Echipa Națională, în iunie 2018, într-un meci de pregătire cu Finlanda, la Ploie

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și