Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali are aliaţi în Liga 1 pentru revenirea pe Ghencea: „E ruşinos că nu deschidem arenele”. Acuzaţii grave la adresa autorităţilor

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 3 noiembrie 2021, 0:23

Gigi Becali are aliaţi în Liga 1 pentru revenirea pe Ghencea: „E ruşinos că nu deschidem arenele. Acuzaţii grave la adresa autorităţilor

Gigi Becali, mesaj categoric de la vedetele lui FCSB

Hepta

Ciprian Marica este aliatul lui Gigi Becali şi al celor de la FCSB în disputa cu Armata. Oficialul celor de la Farul dă de pământ cu cei de la Armată şi le transmite că nu pot avea exclusivitate pe un stadion construit din bani publici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali are aliaţi în Liga 1 pentru revenirea pe Ghencea

Ciprian Marica spune că sunt de condamnat cei care blochează Ghencea şi Arcul de Triumf. „Trist şi numai la noi se poate întâmpla aşa ceva! Avem stadioane noi, cum e cazul arenei din Ghencea. Avem Arcul de Triumf şi vedem că Steaua (nr. FCSB) joacă la Buzău! Este inimaginabil şi incredibil!

Rapid la Mioveni! Este de condamnat… Aceşti oameni care ţin arenele practic închise şi nu mai joacă doar cine vor muşchii lor. Sunt de condamnat şi trebuie să se întâmple ceva! Domnilor, daţi drumul la stadioane, că nu le-aţi făcut din banii voştri. Sunt din banii oamenilor Oricine plăteşte are voie să joace pe aceste stadione! E ruşinos că nu deschidem arenele decât pentru unii sau pentru ceilalţi. Arenele sunt pentru toţi oamenii şi pentru toate echipele care îşi doresc să joace acolo şi care plătesc”, a spus Ciprian Marica, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Marica se teme de meciul cu FCSB

Ciprian Marica se teme de restanţa cu FCSB. Laudă vicecampioana, dar anunţă. Farul face orice pentru a-şi îndeplini obiectivul de a merge în play-off. „FCSB are o echipă bună, cei mai buni jucător calitativ vorbind. Asta pentru că îşi permit! Noi încercăm să ne atingem obiectivul. Acela de a promova tineri. Gică Hagi nu se abate de la proiectul pe care l-a inceput acum mai bine de 10 ani”, a mai spsu Marica, încântat şi de evoluţia lui Olimpiu Moruţan de la Galatasaray.

„Mă surprinde faptul că Moruţan nu a fost observat. Era la FCSB şi uite că reuşeşte la Galata să facă meciuri remarcabile. E un jucător care ar merita mai multă încredere”, a încheiat Marica.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și