Închide meniul

S-a schimbat ora de disputare a restanţei Farul – FCSB, meciul amânat din cauza focarului de COVID! Partida se va disputa joi, de la ora 20.30

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 noiembrie 2021, 17:06 / Actualizat: 2 noiembrie 2021, 20:51

S-a schimbat ora de disputare a restanţei Farul – FCSB, meciul amânat din cauza focarului de COVID! Partida se va disputa joi, de la ora 20.30

Hepta

Meciul Farul Constanţa – FCSB se va disputa, joi, de la ora 20.30 şi nu de la ora 17.30, cum a fost stabilit iniţial, informează LPF. Partida a fost amânată de la data iniţială datorită focarului de COVID care a fost în cadrul echipei antrenate de către Edi Iordănesscu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a schimbat ora de disputare a restanţei Farul – FCSB

Această schimbare a fost făcută la solicitarea deţinătorului de drepturi TV. Meciul era programat la 24 octombrie, în etapa a XIII-a a Ligii I, dar a fost amânat din cauza numărului mare de cazuri de infectare cu noul coronavirus din echipa bucureşteană.

Cei de la Farul au fost extrem de nemulţumiţi de decizia de amânare a partidei pentru că printre jucătorii indisponibili din lotul roş-albaştrilor erau şi mulţi accidentaţi, nu doar jucători cu COVID.

Citește și:

Gică Popescu a atacat decizia de amânare

Gică Popescu spune că va respecta decizia Ligii, dar nu este de acord cu ea. Mai mult, acesta reclamă un precedent din sezonul trecut, când echipei sale nu i s-a amânat un meci din aceleaşi cauze.

„V-am spus și în cursul zilei de ieri că indiferent care vă fi decizia Ligii, vă fi respectată de clubul nostru. Noi ne-am fi așteptat că decizia să fie aceea de a juca, pentru că o situație asemănătoare, de fapt identică, am avut-o și noi la Iași anul trecut, jucătorii erau accidentați sau infectați cu COVID, dar am jucat. Înaintea meciului am solicitat și noi amânarea, pe motive identice cu cele pe care le-a invocat FCSB.

Reclamă

Anul trecut nu s-a putut, anul ăsta se poate. Eu am sperat că decizia să se ia pe bază de regulament, nu există un articol care să permită unei echipe care are accidentări multe să amâne meciul, dar aceasta este decizia Ligii și noi o vom respecta.

Nu mai vorbesc de explicații, era normal să dea o explicație. Repet, nu există nicio parte de regulament pentru decizia pe care au luat-o. Dar, asta e decizia, ne vom subordona ei. Nu am luat nicio decizie, dar puțin probabil că o vom ataca. Nu e problemă, sunt convins că Gică avea un plan pe care îl va pune în practică începând de astăzi”, a explicat Popescu, conform digisport.ro.

 

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și