Închide meniul

Basarab Panduru vrea să întrerupă hegemonia CFR-ului în Liga 1, după ce a devenit secundul lui Laurențiu Reghecampf: „Visul nostru este să câștigăm campionatul!” Mesaj pentru fanii olteni

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 noiembrie 2021, 18:27

Basarab Panduru vrea să întrerupă hegemonia CFR-ului în Liga 1, după ce a devenit secundul lui Laurențiu Reghecampf: „Visul nostru este să câștigăm campionatul! Mesaj pentru fanii olteni

Basarab Panduru, moment de uluială după FCSB - FC Voluntari 1-1

MMA / Maria Studio via Hepta

Basarab Panduru le cere fanilor Universității Craiova să fie alături de echipă pentru a lupta pentru visul suprem al oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Că m-au apreciat fanii Universității Craiova e de discutat, pentru că, fiind expert, pe unii probabil îi mulțumești, pe unii nu. Am încercat de fiecare dată, în cei 12 ani de televiziune, să-mi fac treaba cât mai corect și să spun ce văd de fiecare dată.

Îi cunosc pe toți (n.r. din staff-ul echipei), am lucrat cu ei în Emirate, la Al Wasl, ei erau foarte profesioniști, sunt și acum, băieți de mare calitate și foarte bine pregătiți. Am fost la un meci amical înainte să vin, i-am cunoscut, m-am simțit bine, încerc să-i ajut să le fie mai bine.

Și visul nostru este același (n.r. să cucerim titlul). Nu este ușor, dar vom face tot posibilul. La Craiova sunt condiții foarte bune, la cel mai înalt nivel. Le transmit fanilor să fie alături de echipă, pentru că toată lumea face tot ce trebuie ca echipa să câștige campionatul. Să încurajeze jucătorii la fiecare meci”,  a declarat Basarab Panduru pentru pagina de Facebook a celor de la Universitatea Craiova.

Laurențiu Reghecampf, în culmea fericirii după ce Basarab Panduru s-a alăturat staff-ului său

Laurențiu Reghecampf este încântat datorită reuniunii cu Basarab Panduru. Cei doi au mai colaborat și la arabi, la Al Wasl, și au ca obiectiv principal câștigarea titlului cu Universitatea Craiova.

Reclamă

„Panduru a lucrat cu mine, îl cunosc, ştiu ce poate face pentru mine şi pentru echipă, mă bucur că a venit alături de noi. Este asistentul meu şi va fi zi de zi la antrenamente. Celelalte probleme pe care le va rezolva le va face împreună cu mine.

Este un om foarte corect, moare pentru dreptate. Pe mine mă ajută mult, pentru că spune lucrurilor pe nume şi astfel de oameni au valoare, spun ce cred, chiar dacă deranjează uneori”, a spus Laurențiu Reghecampf în cadrul unei conferințe de presă.

Basarab Panduru se alătură staff-ului lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Panduru și Reghecampf au mai colaborat și la arabi, la Al Wasl. În Bănie, cei doi vor încerca să aducă un titlu așteptat de mai bine de 30 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Basarab Panduru a fost antrenor principal în Liga 1 la Poli Timişoara, Oţelul, FC Vaslui, Farul şi Progresul. Ca jucător, Basarab Panduru a câștigat 3 titluri cu Steaua în România și unul în Portugalia, cu FC Porto. Panduru mai are o cupă a Portugaliei cu Benfica Lisabona.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și