Închide meniul

Basarab Panduru vrea să întrerupă hegemonia CFR-ului în Liga 1, după ce a devenit secundul lui Laurențiu Reghecampf: „Visul nostru este să câștigăm campionatul!” Mesaj pentru fanii olteni

Antena Sport Publicat: 3 noiembrie 2021, 18:27

Basarab Panduru vrea să întrerupă hegemonia CFR-ului în Liga 1, după ce a devenit secundul lui Laurențiu Reghecampf: „Visul nostru este să câștigăm campionatul! Mesaj pentru fanii olteni

Basarab Panduru, moment de uluială după FCSB - FC Voluntari 1-1

MMA / Maria Studio via Hepta

  • Basarab Panduru vrea să ia titlul cu Universitatea Craiova
  • Anunțul făcut de noul secund al lui Laurențiu Reghecampf

Basarab Panduru le cere fanilor Universității Craiova să fie alături de echipă pentru a lupta pentru visul suprem al oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Că m-au apreciat fanii Universității Craiova e de discutat, pentru că, fiind expert, pe unii probabil îi mulțumești, pe unii nu. Am încercat de fiecare dată, în cei 12 ani de televiziune, să-mi fac treaba cât mai corect și să spun ce văd de fiecare dată.

Îi cunosc pe toți (n.r. din staff-ul echipei), am lucrat cu ei în Emirate, la Al Wasl, ei erau foarte profesioniști, sunt și acum, băieți de mare calitate și foarte bine pregătiți. Am fost la un meci amical înainte să vin, i-am cunoscut, m-am simțit bine, încerc să-i ajut să le fie mai bine.

Reclamă

Și visul nostru este același (n.r. să cucerim titlul). Nu este ușor, dar vom face tot posibilul. La Craiova sunt condiții foarte bune, la cel mai înalt nivel. Le transmit fanilor să fie alături de echipă, pentru că toată lumea face tot ce trebuie ca echipa să câștige campionatul. Să încurajeze jucătorii la fiecare meci”,  a declarat Basarab Panduru pentru pagina de Facebook a celor de la Universitatea Craiova.

Citește și:

Laurențiu Reghecampf, în culmea fericirii după ce Basarab Panduru s-a alăturat staff-ului său

Laurențiu Reghecampf este încântat datorită reuniunii cu Basarab Panduru. Cei doi au mai colaborat și la arabi, la Al Wasl, și au ca obiectiv principal câștigarea titlului cu Universitatea Craiova.

Reclamă

„Panduru a lucrat cu mine, îl cunosc, ştiu ce poate face pentru mine şi pentru echipă, mă bucur că a venit alături de noi. Este asistentul meu şi va fi zi de zi la antrenamente. Celelalte probleme pe care le va rezolva le va face împreună cu mine.

Este un om foarte corect, moare pentru dreptate. Pe mine mă ajută mult, pentru că spune lucrurilor pe nume şi astfel de oameni au valoare, spun ce cred, chiar dacă deranjează uneori”, a spus Laurențiu Reghecampf în cadrul unei conferințe de presă.

Basarab Panduru se alătură staff-ului lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Panduru și Reghecampf au mai colaborat și la arabi, la Al Wasl. În Bănie, cei doi vor încerca să aducă un titlu așteptat de mai bine de 30 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Basarab Panduru a fost antrenor principal în Liga 1 la Poli Timişoara, Oţelul, FC Vaslui, Farul şi Progresul. Ca jucător, Basarab Panduru a câștigat 3 titluri cu Steaua în România și unul în Portugalia, cu FC Porto. Panduru mai are o cupă a Portugaliei cu Benfica Lisabona.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Basarab Panduru a luat la ţintă un jucător al naţionalei după Columbia - România 3-2
Echipa naţională • 27 mart., 8:43
Basarab Panduru a luat la ţintă un jucător al naţionalei după Columbia – România 3-2: „Te întrebi ce face bine”
Basarab Panduru, propunere în direct pentru Gigi Becali după România - Irlanda de Nord 1-1
Liga 1 • 23 mart., 9:45
„Îi dai 250.000 pe an şi vine la FCSB” Basarab Panduru, propunere în direct pentru Gigi Becali după România – Irlanda de Nord 1-1
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”