Închide meniul
VIDEO

Emma Răducanu, vedetă în cea mai scumpă campanie din Marea Britanie. Sportiva cu tată român apare alături de staruri de la Manchester City și Chelsea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 noiembrie 2021, 13:35

Emma Răducanu, vedetă în cea mai scumpă campanie din Marea Britanie. Sportiva cu tată român apare alături de staruri de la Manchester City și Chelsea

Emma Răducanu, premiată de WTA pentru performanțele din 2021

Profimedia

Emma Răducanu a devenit un adevărat star în Marea Britanie, după succesul istoric de la US Open. Jucătoarea de tenis este imaginea unei campanii de Crăciun ce a fost realizată de englezi. În spot mai apar starurile din Premier League, Jack Grealish Jordan Pickford și Declan Rice, dar și celebrele atlete Katarina Johnson-Thompson și Jessica Ennis-Hill.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu poate deveni sportiva cu cele mai mari câîștiguri din Marea Britanie

Emma Răducanu şi-a asigurat viitorul după ce a devenit campioană la US Open 2021. Tânăra de 18 ani, care a câştigat turneul de Grand Slam fără să piardă vreun set, a fost asaltată cu oferte de la cele mai importante companii la nivel mondial. Sportiva cu origini româneşti a câştigat 2,5 milioane de dolari pentru performanţa obţinută la Flushing Meadows, dar e doar începutul!

Consultantul în domeniul sponsorizărilor Nigel Currie crede că, dacă Emma va mai obţine titluri de Grand Slam, va deveni sportiva cu cele mai cea mai mare câştiguri din toate timpurile din Marea Britanie.

Sportiva cu cele mai mari câştiguri din lume este în prezent japoneza Naomi Osaka, care a obţinut 55 milioane de dolari doar în ultimul an, de la 20 de mărci, printre care Nike, Mastercard, Yonex, Louis Vuitton, Levi’s, Nissan, Tag Heuer, Beats şi Panasonic, plus încă 5 milioane de dolari din premii.

Reclamă

Emma Răducanu s-a născut în Toronto, Canada, dintr-un tată român şi o mamă chineză, a crescut în Kent, Marea Britanie, şi a uimit lumea tenisului la New York, unde a câştigat US Open, la 18 ani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și