Închide meniul

US Open 2021 | Emma Răducanu – Leylah Fernandez 6-4, 6-3! FABULOS. Emma Răducanu a intrat în istoria tenisului! A câștigat US Open fără set pierdut. Performanță ULUITOARE a jucătoarei cu origini românești

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 septembrie 2021, 23:18 / Actualizat: 12 septembrie 2021, 1:19

US Open 2021 | Emma Răducanu – Leylah Fernandez 6-4, 6-3! FABULOS. Emma Răducanu a intrat în istoria tenisului! A câștigat US Open fără set pierdut. Performanță ULUITOARE a jucătoarei cu origini românești

Emma Răducanu

Profimedia

Sportiva cu tată român a învins-o în marea finală pe Leylah Fernandez, din Canada. Emma şi-a spulberat adversara, scor 6-4, 6-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea de tenis din Marea Britanie nu a pierdut vreun set în cele zece meciuri jucate până acum, la US Open, incluzând aici și calificările!

Rezultatele înregistrate de Emma Răducanu la US Open 2021

Emma Răducanu a jucat 10 partide pentru a câştiga finala de la US Open.

Reclamă

Cât va încasa Emma Răducanu după succesul istoric de la US Open

Emma Răducanu va primi 2,5 milioane de dolari şi 2.000 de puncte WTA, iar adversara ei 1,25 de milioane de dolari şi 1.300 de puncte WTA. În urma acestui succes, jucătoarea cu origini româneşti a urcat 127 de locuri, până pe locul 23.

Emma Răducanu a câştigat finala US Open 2021

Update: S-a scris istorie în tenis! Emma Răducanu a câştigat US Open!

Update: Emma Răducanu duce scorul la 5-2! Pur şi simplu fabulos!

Reclamă 4 / 0/3

Update: Emma Răducanu este la 2 game-uri de marele trofeu, scor 4-2.

Update: Emma Răducanu se apropie de victoria carierei. Scorul este de 3-2.

Update: Emma Răducanu are o prestaţie fabuloasă. Scorul este 2-2.

Update: Leylah Fernandez preia controlul, scor 1-2.

Update: Leylah Fernandez revine în meci, scor 1-1.

Update: Emma Răducanu îşi face game-ul de serviciu, 1-0.

Reclamă

Update: A început setul secund!

Update: Emma Răducanu a câştigat primul set, 6-4. Ce meci face jucătoarea cu origini româneşti!

Update: Emma Răducanu se apropie de câştigarea primului set. Scorul este de 5-4.

Update: Finala US Open este pur şi simplu spectaculoasă. Leylah Fernandez a egalat din nou, 4-4.

Update: Emma Răducanu conduce din nou, după o prestaţie excelentă. Scorul este de 4-3 în favoarea jucătoarei cu origini româneşti.

Update: Leylah Fernandez a egalat din nou, scor 3-3.

Update: Ce meci face Emma Răducanu! Jucătoarea cu origini româneşti conduce din nou, 3-2.

Update: Leylah Fernandez a egalat, scor 2-2.

Update: Emma Răducanu a comis mai multe greşeli, iar Leylah Fernandez a obţinut primul game.

Update: Ce finală avem la US Open! Emma Răducanu a făcut 2-0, după un game extrem de disputat.

Update: Început perfect pentru Emma Răducanu, care a câştigat primul game.

Update: A început marea finală de la US Open!

Update: Cele două jucătoare au intrat pe teren.

Emma Răducanu (18 ani) şi Leylah Fernandez (19 ani) sunt văzute de marea majoritate a specialiştilor viitoarele staruri din circuitul WTA. Cele două jucătaore au avut un parcurs încântător la US Open 2021.

Finala US Open 2021 | Emma Răducanu a venit din calificări

Emma Răducanu a devenit prima jucătoare venită din calificări care a obţinut calificarea într-o finală a unui turneu de Grand Slam. Mai mult, Emma Răducanu nu a pierdut niciun set în cele 9 meciuri din drumul spre finală. Emma Răducanu a trecut printre altele de jucătoare de top precum Belinda Bencic sau Maria Sakkari.

M-am concentrat asupra fiecărei partide, am luat meci cu meci și am ajuns aici. Dar, nu aș fi reușit asta fără suportul publicului. Am simțit o susținere incredibilă.
La New York am primit un sprijin extraordinar. M-a mirat, m-a emoționat ce au făcut acești oameni din tribune pentru mine. Să joc în nocturnă aici, pe Arthur Ashe, a fost un vis pentru mine care s-a îndeplinit. N-am nicio presiune! Sunt calificată în finală. Tehnic, eu nu ar fi trebuit să fiu aici, deci nu ar trebui să am emoții”, a spus Emma Răducanu după ce s-a calificat în finala US Open 2021.

Emma Răducanu, traseu impresionant la US Open 2021

Calificări:

Tabloul principal:

Finala US Open 2021 | Leylah Fernandez, traseu uluitor

De cealaltă parte, Leylah Fernandez a avut un traseu încântător la acest Grand Slam. Naomi Osaka, Angelique Kerber, Elina Svitolonia şi Aryna Sabalenka au fost eliminate de tânăra jucătoare din Canada.

Cred că am reuşit lucruri incredibile. Cuvântul care mă însoţeşte este ‘magic’, pentru că nu doar am avut un parcurs bun, dar am şi jucat foarte bine. Mă simt bine, încerc să ofer ceva ce publicul poate aprecia. Sunt mulţumită pentru că indiferent ce fac pe teren fanii îmi arată afecţiune. Da, aş spune că este magic”, a afirmat Fernandez.

Leylah Fernandez, devoratoare de staruri la US Open 2021

Va fi prima finală de turneu major între sportive atât de tinere, după cea din 1999 de la US Open, câştigată de Serena Williams în faţa Martinei Hingis. De asemenea, va fi prima finală majoră între jucătoare care nu sunt cap de serie.

Câştigătoarea turneului va primi 2.5 milioane de dolari şi 2.000 de puncte WTA, iar finalista va fi recompensată cu 1.25 de milioane de dolari şi 1.300 de puncte WTA.

Recomandări
  • Emma Răducanu a câştigat finala US Open 2021
  • Jucătoarea cu origini româneşti a scris istorie în tenis

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby Vezi toate știrile
Citește și