Închide meniul

De ce să alegi Farmacia Ana Maria în defavoarea altor farmacii din zonă? (P)

Antena Sport Publicat: 4 noiembrie 2021, 16:53

Reclamă

O farmacie fizică rămâne alegerea ideală atunci când dorim să achiziționăm medicamente, în special medicamente ce nu necesită prescripție medicală. Farmaciștii din cadrul farmaciilor Ana Maria sunt bine pregătiți și vă așteaptă cu sfaturi și indicații prețioase atunci când cumpărați medicamente, pentru a fi siguri că achiziționați ce trebuie și le evitați pe cele periculoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care este rolul farmaciștilor din cadrul farmaciei Ana Maria?

Probabil încă mai există persoane care se întreabă de ce trebuie atâta școală doar pentru a vinde medicamente. Răspunsul este unul cât se poate de simplu: pentru sănătatea pacienților. Rolul unui farmacist, la bază, era acela de a vinde medicamente prescrise de către un medic specialist. Cu timpul, rolul farmacistului a evoluat, în prezent fiind implicat în mult mai multe acțiuni ce țin de sănătatea oamenilor.

Farmacia Ana Maria beneficiază de o întreagă rețea farmacii, cu specialiști în domeniu ce au capabilitatea de a verificare prescripția de la medic și de a pregăti medicamentele pentru pacient, de a se asigura de faptul că medicamentele recomandate și dozele prescrie sunt potrivite pacientului, ținând cont și de alte probleme de sănătate pe care acesta la are sau de a nota cu precizie instrucțiunile privind administrarea medicamentului.

De asemenea, farmaciștii pot oferi sfaturi pacienților, astfel încât aceștia să poată înțelege problemele pe care le au, cum funcționează medicamentele și de cele mai multe ori, îi impulsionează pe aceștia să aleagă un stil de viață fără vicii, în care sănătatea să fie pusă pe primul loc.

Avantajele oferite de Farmacia Ana Maria

Pe lângă farmaciștii specializați în domeniul exercitat, care sunt de un real ajutor atunci când pacienții au nelămuriri, nu știu ce și cum să-și administreze medicamentele, farmacia Ana Maria îți pune la dispoziție o gamă largă și un stoc complet de medicamente, medicamente OTC, articole sanitare, produse cosmetice, produse pentru copii, suplimente alimentare, la cele mai bune prețuri, de mai bine de 30 de ani. Datorită personalului angajat, suficient, timpul de așteptare atunci când mergeți la farmacie este unul extrem de mic.

Reclamă

Cu o rețea dezvoltată de farmacii în București, Ilfov și Dâmbovița, iar mai nou, cu o optică medicală menită a veni în ajutorul pacienților cu diferite probleme ale ochilor, Farmacia Ana Maria devine un brand arhicunoscut, căutat și apreciat de toată lumea.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga Vezi toate știrile
Citește și