Închide meniul

De ce să alegi Farmacia Ana Maria în defavoarea altor farmacii din zonă? (P)

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 noiembrie 2021, 16:53

O farmacie fizică rămâne alegerea ideală atunci când dorim să achiziționăm medicamente, în special medicamente ce nu necesită prescripție medicală. Farmaciștii din cadrul farmaciilor Ana Maria sunt bine pregătiți și vă așteaptă cu sfaturi și indicații prețioase atunci când cumpărați medicamente, pentru a fi siguri că achiziționați ce trebuie și le evitați pe cele periculoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care este rolul farmaciștilor din cadrul farmaciei Ana Maria?

Probabil încă mai există persoane care se întreabă de ce trebuie atâta școală doar pentru a vinde medicamente. Răspunsul este unul cât se poate de simplu: pentru sănătatea pacienților. Rolul unui farmacist, la bază, era acela de a vinde medicamente prescrise de către un medic specialist. Cu timpul, rolul farmacistului a evoluat, în prezent fiind implicat în mult mai multe acțiuni ce țin de sănătatea oamenilor.

Farmacia Ana Maria beneficiază de o întreagă rețea farmacii, cu specialiști în domeniu ce au capabilitatea de a verificare prescripția de la medic și de a pregăti medicamentele pentru pacient, de a se asigura de faptul că medicamentele recomandate și dozele prescrie sunt potrivite pacientului, ținând cont și de alte probleme de sănătate pe care acesta la are sau de a nota cu precizie instrucțiunile privind administrarea medicamentului.

De asemenea, farmaciștii pot oferi sfaturi pacienților, astfel încât aceștia să poată înțelege problemele pe care le au, cum funcționează medicamentele și de cele mai multe ori, îi impulsionează pe aceștia să aleagă un stil de viață fără vicii, în care sănătatea să fie pusă pe primul loc.

Avantajele oferite de Farmacia Ana Maria

Pe lângă farmaciștii specializați în domeniul exercitat, care sunt de un real ajutor atunci când pacienții au nelămuriri, nu știu ce și cum să-și administreze medicamentele, farmacia Ana Maria îți pune la dispoziție o gamă largă și un stoc complet de medicamente, medicamente OTC, articole sanitare, produse cosmetice, produse pentru copii, suplimente alimentare, la cele mai bune prețuri, de mai bine de 30 de ani. Datorită personalului angajat, suficient, timpul de așteptare atunci când mergeți la farmacie este unul extrem de mic.

Reclamă

Cu o rețea dezvoltată de farmacii în București, Ilfov și Dâmbovița, iar mai nou, cu o optică medicală menită a veni în ajutorul pacienților cu diferite probleme ale ochilor, Farmacia Ana Maria devine un brand arhicunoscut, căutat și apreciat de toată lumea.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și