Închide meniul

AS.ro LIVE | Ion Marin a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Povești fabuloase cu legenda lui Dinamo

Antena Sport Publicat: 5 noiembrie 2021, 10:12 / Actualizat: 5 noiembrie 2021, 11:20

Reclamă
AS.ro LIVE | Ion Marin a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Povești fabuloase cu legenda lui Dinamo

Ion Marin, la AS.ro LIVE

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ion Marin este trup și suflet pentru Dinamo. A jucat în Ștefan cel Mare la începutul carierei sale de fotbalist și a ajuns ulterior să o și antreneze pe formația alb-roșie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși a trecut și pe Rapid sau Petrolul, Ion Marin este sufletește mai aproape de Dinamo.

Ion Marin, la AS.ro LIVE

De altfel, Marin speră ca formația din Ștefan cel Mare să depășească momentul delicat pe care îl traversează în acest moment.

„E bine că se aduc jucători, e foarte mult de lucru până se va ajunge la omogenizare. Pentru că nu au fost aduși jucători cu nume care să intre din prima în teren. De aceea, este nevoie de timp pentru a se integra în colectiv, pentru a învăța anumite scheme și trasee de joc.

Dinamo nu stă deloc bine financiar, dar să sperăm că vor veni oameni de afaceri care să ajute la reconstrucție. Plus că este nevoie și de un stadion nou, care să creeze emulație. Să ne ferească Dumnezeu să se ajungă la colaps financiar!”, a spus Ion Marin, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și