Închide meniul

AS.ro LIVE | Ion Marin a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Povești fabuloase cu legenda lui Dinamo

Antena Sport Publicat: 5 noiembrie 2021, 10:12 / Actualizat: 5 noiembrie 2021, 11:20

Reclamă
AS.ro LIVE | Ion Marin a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Povești fabuloase cu legenda lui Dinamo

Ion Marin, la AS.ro LIVE

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ion Marin este trup și suflet pentru Dinamo. A jucat în Ștefan cel Mare la începutul carierei sale de fotbalist și a ajuns ulterior să o și antreneze pe formația alb-roșie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși a trecut și pe Rapid sau Petrolul, Ion Marin este sufletește mai aproape de Dinamo.

Ion Marin, la AS.ro LIVE

De altfel, Marin speră ca formația din Ștefan cel Mare să depășească momentul delicat pe care îl traversează în acest moment.

„E bine că se aduc jucători, e foarte mult de lucru până se va ajunge la omogenizare. Pentru că nu au fost aduși jucători cu nume care să intre din prima în teren. De aceea, este nevoie de timp pentru a se integra în colectiv, pentru a învăța anumite scheme și trasee de joc.

Dinamo nu stă deloc bine financiar, dar să sperăm că vor veni oameni de afaceri care să ajute la reconstrucție. Plus că este nevoie și de un stadion nou, care să creeze emulație. Să ne ferească Dumnezeu să se ajungă la colaps financiar!”, a spus Ion Marin, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape Vezi toate știrile
Citește și