Închide meniul

Nicolae Stanciu, ca și plecat de la Slavia Praga! Unde vrea să joace mijlocașul naționalei. Anunțul făcut de Anamaria Prodan. „Vreau să-l mut!”

Alexandru Ivan Publicat: 4 noiembrie 2021, 20:47

Reclamă
Nicolae Stanciu, ca și plecat de la Slavia Praga! Unde vrea să joace mijlocașul naționalei. Anunțul făcut de Anamaria Prodan. „Vreau să-l mut!

Nicolae Stanciu, ca și plecat de la Slavia Praga

Profimediaimages

Anamaria Prodan vrea să-l ducă pe Nicolae Stanciu în Major League Soccer, campionatul din Statele Unite ale Americii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, anunț uriaș despre transferul lui Nicolae Stanciu

Impresara a dezvăluit că jucătorul se gândește mai mult la partea financiară în acest punct al carierei sale. Ajuns la 28 de ani, Nicolae Stanciu joacă de doi ani la Slavia Praga, pentru care a bifat peste 100 de partide.

„Mă chinuiesc să-l mut. Vreau în altă parte, undeva în America. America (n.r.- unde își dorește Stanciu să joace)! Întotdeauna este nebunia asta. Dacă nu ajungi la Real Madrid, la nivelul ăsta uriaș, e greu. Trebuie să te gândești: `Domne, câți ani poate un jucător de fotbal să fie în formă?`

Te accidentezi într-o oră, nu știi ce se întâmplă. Trebuie să strângi urgent bani. În MLS ați văzut pe ce bani s-au cumpărat jucători? Și ce salarii au început să dea? MLS va fi în foarte scurt timp un paradis pentru manageri și jucători”, a spus Anamaria Prodan.

7 milioane de euro valorează Nicolae Stanciu, potrivit transfermarkt.com. În acest sezon, românul a reușit patru pase decisive și patru goluri pentru campioana Cehiei.

Reclamă

Nicolae Stanciu îl vrea selecționer doar pe Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a anunțat că va părăsi banca echipei naționale în luna noiembrie, dar jucătorii speră să-l facă să se răzgândească. Nicolae Stanciu nu și-ar dori un alt selecționer în afară de el.

Pentru mine a fost un șoc, am citit în presă. Vreau să spun foarte clar două lucruri: sper ca dânsul să nu renunțe, am format un grup chiar unit care seamănă cu o familie, suntem pe o pantă ascendentă din toate punctele de vedere, din discuțiile cu dumnealui sper să se răzgândească pentru că toți ne dorim asta. Și al doilea lucru: nu o să renunț. Nu o să renunț la națională, nici nu o să renunț să cred că Mirel Rădoi va rămâne cu noi”, a spus Nicolae Stanciu, potrivit playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și