Închide meniul

Nicolae Stanciu, ca și plecat de la Slavia Praga! Unde vrea să joace mijlocașul naționalei. Anunțul făcut de Anamaria Prodan. „Vreau să-l mut!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 noiembrie 2021, 20:47

Nicolae Stanciu, ca și plecat de la Slavia Praga! Unde vrea să joace mijlocașul naționalei. Anunțul făcut de Anamaria Prodan. „Vreau să-l mut!

Nicolae Stanciu, ca și plecat de la Slavia Praga

Profimediaimages

Anamaria Prodan vrea să-l ducă pe Nicolae Stanciu în Major League Soccer, campionatul din Statele Unite ale Americii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, anunț uriaș despre transferul lui Nicolae Stanciu

Impresara a dezvăluit că jucătorul se gândește mai mult la partea financiară în acest punct al carierei sale. Ajuns la 28 de ani, Nicolae Stanciu joacă de doi ani la Slavia Praga, pentru care a bifat peste 100 de partide.

„Mă chinuiesc să-l mut. Vreau în altă parte, undeva în America. America (n.r.- unde își dorește Stanciu să joace)! Întotdeauna este nebunia asta. Dacă nu ajungi la Real Madrid, la nivelul ăsta uriaș, e greu. Trebuie să te gândești: `Domne, câți ani poate un jucător de fotbal să fie în formă?`

Te accidentezi într-o oră, nu știi ce se întâmplă. Trebuie să strângi urgent bani. În MLS ați văzut pe ce bani s-au cumpărat jucători? Și ce salarii au început să dea? MLS va fi în foarte scurt timp un paradis pentru manageri și jucători”, a spus Anamaria Prodan.

7 milioane de euro valorează Nicolae Stanciu, potrivit transfermarkt.com. În acest sezon, românul a reușit patru pase decisive și patru goluri pentru campioana Cehiei.

Reclamă

Nicolae Stanciu îl vrea selecționer doar pe Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a anunțat că va părăsi banca echipei naționale în luna noiembrie, dar jucătorii speră să-l facă să se răzgândească. Nicolae Stanciu nu și-ar dori un alt selecționer în afară de el.

Pentru mine a fost un șoc, am citit în presă. Vreau să spun foarte clar două lucruri: sper ca dânsul să nu renunțe, am format un grup chiar unit care seamănă cu o familie, suntem pe o pantă ascendentă din toate punctele de vedere, din discuțiile cu dumnealui sper să se răzgândească pentru că toți ne dorim asta. Și al doilea lucru: nu o să renunț. Nu o să renunț la națională, nici nu o să renunț să cred că Mirel Rădoi va rămâne cu noi”, a spus Nicolae Stanciu, potrivit playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Nicolae Stanciu, ca și plecat de la Slavia Praga
  • Anunțul făcut de Anamaria Prodan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera Vezi toate știrile
Citește și