Închide meniul

Farul – FCSB 0-1 | „Am avut toate simptomele posibile!” Andrei Cordea, dezvăluiri teribile. Cum l-a „dărâmat” Covid-19. „Nu am crezut că e adevărat!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 noiembrie 2021, 23:03

Farul – FCSB 0-1 | „Am avut toate simptomele posibile! Andrei Cordea, dezvăluiri teribile. Cum l-a „dărâmat Covid-19. „Nu am crezut că e adevărat!

Andrei Cordea, despre focarul de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Cordea a fost unul dintre fotbaliștii loviți cel mai grav de focarul de Covid-19 de la FCSB. Starea lui s-a agravat atât de mult încât nu i-a venit să creadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea: „Am avut toate simptomele posibile!”

„M-am simțit foarte rău când am fost carantinat. La început nu am știut cum am, nu am crezut că e adevărat. Am avut toate simptomele posibile, nu doresc nimănui sa treacă prin asta. Cred că este o problemă la plămâni, pentru că după cateva minute încep să mă sufoc”, a spus Andrei Cordea, după meciul Farul – FCSB 0-1.

Partida Cu Farul era programată la 24 octombrie, dar a fost amânată atunci tocmai din cauza numărului mare de cazuri de infectare cu covid-19 de la FCSB.

FCSB, 7 victorii la rând în Liga 1. Andrei Cordea: „Avem un antrenor foarte bun!”

Formaţia FCSB a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Farul Constanţa, într-un meci restanţă din etapa a 13-a din Liga 1. A fost a șaptea victorie la rând în campionat pentru elevii lui Edi Iordănescu.

„Ne înțelegem foarte bine. Avem un antrenor care știe să pună la punct fiecare detaliu, nu-i scapă nimic. Ăsta este un detaliu de care ne putem folosi ca să câștigăm. Noi trebuie să ne vedem de drumul nostru. Ce fac restul ar trebui să ne interese mai puțin”, a mai spus Andrei Cordea.

Reclamă

Lider în clasament este CFR Cluj, cu 36 de puncte, FCSB se află pe locul doi, cu 30 de puncte, iar poziţia a treia este ocupată de Universitatea Craiova, care are 28 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:32 VIDEODerby nebun între PAOK şi AEK! A fost nevoie de intervenţia poliţiei! Răzvan Lucescu, criză de nervi 21:28 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 21:26 Cum se simte Mihai Stoica după sărbătoarea de titlu de la FCSB! Ce problemă mai are, pe lângă arcada spartă 21:20 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 1-1! Alimi, gol din penalty! Continuă lupta pentru locul 2 din Liga 1 21:12 Rapid, ofertă din Bundesliga pentru un titular! Dan Şucu, gata să dea o lovitură uriaşă 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlu! Derby nebun în Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu Vezi toate știrile
Citește și