Închide meniul

Farul Constanța – FCSB 0-1. Echipa lui Edi Iordănescu, 7 victorii la rând în Liga 1! Roș-albaștrii îi suflă în ceafă liderului CFR Cluj

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 noiembrie 2021, 22:20

Farul Constanța – FCSB 0-1. Echipa lui Edi Iordănescu, 7 victorii la rând în Liga 1! Roș-albaștrii îi suflă în ceafă liderului CFR Cluj

Farul - FCSB 0-1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Formaţia FCSB a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Farul Constanţa, într-un meci restanţă din etapa a 13-a din Liga 1. A marcat Grameni, în minutul 13 (autogol).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida era programată la 24 octombrie, dar a fost amânată atunci din cauza numărului mare de cazuri de infectare cu covid-19 de la FCSB.

Lider în clasament este CFR Cluj, cu 36 de puncte, FCSB se află pe locul doi, cu 30 de puncte, iar poziţia a treia este ocupată de Universitatea Craiova, care are 28 de puncte.

Farul Constanța – FCSB 0-1

UPDATE Ocazie pentru FCSB! Iulian Cristea a reluat spre poarta lui Aioani, dar portarul gazdelor a fost pe fază

UPDATE E pauză la Ovidiu. Farul – FCSB 0-1 după autogolul lui Grameni

Reclamă

UPDATE min. 40 Fază perfectă de contraatac pentru vicecampioană, dar Octavian Popescu ratează dintr-o poziţie ideală

UPDATE min. 13 Vicecampioana deschide scorul după autogolul lui Grameni. Farul – FCSB 0-1

Echipele de start

Farul Constanța: Aioani – Dussaut, Larie, Ghiță, De Nooijer – Rădăslăvescu, Artean, Grameni –  Ciobanu, Betancor, Chițu

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Brănescu – Buta, Ganea, Petre, Popescu, Georgescu, Pitu, Purece, Sali

Antrenor: Gică Hagi

FCSB: Andrei Vlad – Valentin Crețu, Iulian Cristea, Paulo Vinicius, Risto Radunovic – Oaidă, Darius Olaru, Florin Tănase – Valentin Gheorghe, Claudiu Keșeru, Octavian Popescu

Rezerve: Straton – Haruț, Șut, Budescu, Dumiter, Stoica, Perianu, Musi, Cordea

Antrenor: Edi Iordănescu

Farul Constanța – FCSB a fost amânată, după ce FCSB nu a putut trece 13 jucători pe foaia de joc. A ieșit un scandal uriaș, iar rivalele din Liga 1 au luat foc și au lansat săgeți la adresa echipei lui Gigi Becali și a LPF.

Din informațiile AS.ro, Edi Iordănescu ar putea trimite o echipă din care nu vor lipsi starurile Florin Tănase, Constantin Budescu, Claudiu Keșeru sau ”perla” Octavian Popescu. Chiar și așa, Edi Iordănescu a spus că se așteaptă un duel infernal.

Reclamă

Ne așteptăm la un meci dificil, clar, pentru că întâlnim formația pe care eu o apreciez foarte mult. E o echipă cu o filosofie bine definită și pentru mine asta înseamnă identitate. E o echipă care încearcă un fotbal bazat pe o circulație bună și prelungită a mingii din care încearcă să creeze foarte multe situații de poartă. Ne așteptăm la un joc foarte dificil.

Sunt jucători care au avut probleme. Linia graniței în procesul nostru de pregațire nu este fixă, o împing atât cât trebuie. De data asta trebuie să mă adaptez mai mult decât niciodată la starea echipei. Trebuie să avem răbdare cu ei, să-i luăm încet încet. Sunt jucători care încă resimt diverse probleme”, a spus Edi Iordănescu.

LIVE TEXT Farul Constanța – FCSB | Gică Hagi: ”Avem jucători accidentați, acum eu vorbesc de asta”

De cealaltă parte, Gică Hagi acuză probleme de lot înaintea duelului cu FCSB.

Din păcate avem și jucători accidentați. La ultimul antrenament a căzut și Romario. Atât Romario, cât și Mladen, cel puțin o săptămână sau două săptămâni nu o să fie cu noi. Și avem și pe Boboc și Dobrosavlevici în izolare. Avem patru indisponibili, dar trebuie să găsesc soluții. Acum sunt eu ăla care vorbesc de accidentări, să vedem. A revenit totuși Purece, nu e 100%, dar măcar e cu noi”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă dinaintea meciului.

 

Farul Constanța – FCSB va fi live text pe www.AS.ro, de la ora 20:30. 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și