Închide meniul

Farul – FCSB 0-1 | Edi Iordănescu, mesaj pentru Gigi Becali, după a 7-a victorie consecutivă: „Să nu mai fie răsfăţaţi ca în trecut”. Ce se întâmplă cu Budescu

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 4 noiembrie 2021, 23:53 / Actualizat: 5 noiembrie 2021, 8:08

Farul – FCSB 0-1 | Edi Iordănescu, mesaj pentru Gigi Becali, după a 7-a victorie consecutivă: „Să nu mai fie răsfăţaţi ca în trecut. Ce se întâmplă cu Budescu

Critici dure după Farul - FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Edi Iordănescu a transmis un mesaj clar după Farul – FCSB 0-1. Antrenorul vicecampioanei spune că jucătorii nu mai trebuie să fie răsfăţaţi ca în trecut şi că trebuie să se maturizeze cât mai repede, mesaj clar către patronul Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, mesaj pentru Gigi Becali, după a 7-a victorie consecutivă

Edi Iordănescu le cere muncă şi modestie jucătorilor săi. Doar aşa FCSB poate să îşi îndeplinească obiectivul în acest sezon. Campionatul e singura competiţie în care FCSB a rămas angrenată, din Cupa României a ieşit din cauza focarului de COVID.

„Încercăm să muncim, să nu mai fim copii în gândire şi să nu mai fim răsfăţaţi şi alintaţi ca în trecut. Drumul e foarte departe, dar suntem în acest obiectiv”, a spus Edi Iordănescu, anunţă digisport.ro.

Edi Iordănescu, anunţ despre Budescu

Vdeta celor de la FCSB, Constantin Budescu, a fost rezervă la meciul cu Farul şi a fost introdus în repriza a doua. Edi Iordănescu a vorbit despre starea vedetei sale şi a dezvăluit de ce nu a fost titular la Ovidiu. Are nevoie de refacere după ce a avut probleme şi cu accidentările şi cu COVID-ul. „Budescu a venit după o pauză foarte lungă. A intrat în procesul de pregătire. Era foarte greu să îi cerem acelaşi efort. Are răbdarea şi maturitatea să o ia pas cu pas. A avut execuţii extreordinare şi ne va ajuta foarte mult. Fiecare îşi aşteaptă momentul. El a reușit, în câteva minute momente de geniu. E un jucător care ne va ajuta foarte mult. Toată lumea înțelege că este în slujba echipei”, a mai spus antrenorul vicecampioanei.

FCSB joacă în campionat duminică, de la ora 21.30, în faţa celor de la FC Voluntari, chiar echipa în faţa căreia a pierdut la masa-verde în optimile Cupei României, din cauza focarului de COVID care a fost la vicecampioană.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu Vezi toate știrile
Citește și