Închide meniul

Gigi Becali ratează transferul iernii la FCSB! Când s-ar putea face mutarea şi câţi bani trebuie să plătească patronul roş-albaştrilor

Antena Sport Publicat: 5 noiembrie 2021, 10:52

Reclamă
Gigi Becali ratează transferul iernii la FCSB! Când s-ar putea face mutarea şi câţi bani trebuie să plătească patronul roş-albaştrilor

Gigi Becali ratează transferul iernii la FCSB!

Hepta

Astfel, conform digisport.ro, mesajul ploieştenilor pentru FCSB este unul clar: abia la vară Ţicu poate ajunge printre roş-albaştri. Mai mult, fundaşul de 21 de ani nu va pleca pe mai puţin de 500.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Ţîcu, dorit de FCSB. Reacţia antrenorului Petrolului

Nicolae Constantin, antrenorul lupilor galbeni, nici nu a stat de vorbă cu căpitanul său despre un posibil transfer la FCSB, în această iarnă. Jucătorul cotat la 250.000 de euro are contract cu Petrolul până în 2024 şi este o prezenţă constantă în lotul lui Florin Bratu de la U21.

„Au fost discuții, dar la modul speculativ. S-a interpretat o întâlnire a președintelui nostru cu președintele de la FCSB, cu plecarea lui Vali Țicu. Nu cred că e nimic adevărat. Sincer vă spun, nici n-am încercat să am o discuție cu Vali pe treaba asta.

Îl cunosc pe Vali de când era copil, el a crescut aici, știe mai mult decât oricine ce înseamnă Petrolul. Nu e dator Petrolului, dar el trebuie să rămână aici și să promovăm. Promovăm și la vară vedem ce oferte vin. Evoluțiile bune de la Petrolul l-au adus în prim-planul echipei naționale de tineret. Valoarea lui va fi mult mai mare în vară dacă va juca bine aici și la naționala de tineret”, a spus Constantin, pentru sursa citată.

Edi Iordănescu, uimit de valoarea unui jucător de la FCSB

Farul – FCSB 0-1. Constantin Budescu nu este încă la 100% din punct de vedere fizic, dar Edi Iordănescu a fost uimit de magicianul de la FCSB, chiar dacă acesta a fost trimis pe teren abia în minutul 85 al partidei Farul – FCSB 0-1.

Reclamă

”Era greu să joace iar la 4 zile. El înseamnă enorm pentru mine, are răbdarea necesară s-o ia pas cu pas. A reușit în câteva minute niște momente de geniu, de excepție”, a spus Edi Iordănescu.

Budescu, jucător cotat la 1.5 milioane de euro, a rămas cu un gol marcat după primele cinci meciuri disputate în toate competițiile, de la revenirea la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B Vezi toate știrile
Citește și