Închide meniul

Edi Iordănescu, uimit de valoarea unui jucător de la FCSB. ”A reușit niște momente de geniu”

Antena Sport Publicat: 5 noiembrie 2021, 8:05

Edi Iordănescu, uimit de valoarea unui jucător de la FCSB. ”A reușit niște momente de geniu”

Edi Iordănescu, uimit de valoarea unui jucător de la FCSB

Hepta

  • Farul – FCSB 0-1
  • Constantin Budescu a fost trimis pe teren în minutul 85

”Era greu să joace iar la 4 zile. El înseamnă enorm pentru mine, are răbdarea necesară s-o ia pas cu pas. A reușit în câteva minute niște momente de geniu, de excepție”, a spus Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu, jucător cotat la 1.5 milioane de euro, a rămas cu un gol marcat după primele cinci meciuri disputate în toate competițiile, de la revenirea la FCSB.

FCSB – Voluntari, încă un meci de foc pentru echipa lui Edi Iordănescu

FCSB joacă în campionat duminică, de la ora 21.30, în faţa celor de la FC Voluntari, chiar echipa în faţa căreia a pierdut la masa-verde în optimile Cupei României, din cauza focarului de COVID care a fost la vicecampioană.

Reclamă

”Suntem într-o perioadă bună, în ciuda obstacolelor, accidentări, COVID. Ne dorim mai mult, dar e o victorie de necontestat. Am muncit mult, am avut jucători cu probleme, dar s-au angrenat toți. Am arătat o organizare defensivă foarte bună.

Am avut și șansa să închidem meciul în prima repriză cu Tavi Popescu, care putea să-i dea un assist lui Tase în fața porții, plus alte două-trei șanse mari în repriza a doua. Am fost blocați în situații clare de gol. Mi-aș fi dorit mai multă consistență uneori însă.

Reclamă

Există chimie totală între mine și băieți. Secretul e munca. Încercăm să fim mai responsabili, mai puțin răsfățați decât în trecut, mai maturi. Făcând pași corecți, avem șanse la titlu”, a mai apus Edi Iordănescu.

După ce a câștigat meciul restant cu Farul, FCSB a urcat pe locul doi, cu 30 de puncte. Vicecampioana e la 6 lungimi în spatele liderului CFR, după 14 etape disputate, dar și la două puncte în fața echipei lui Laurențiu Reghecampf, Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian Vezi toate știrile
Pe același subiect
Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Liga 1 • 13:27
„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 11:43
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!”
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: "Merită respect!". A lansat un avertisment
Liga 1 • 8:56
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous
Liga 1 • 8:30
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: "Cu 5 milioane poți să-i iei!"
Liga 1 • 8:24
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!”