Închide meniul

Gică Hagi, dat de gol de un fost coleg din ”Generația de Aur”: ”Era dur ca și jucător și e greu să lucrezi cu el!”

Dragoș Vasile Publicat: 5 noiembrie 2021, 21:47

Reclamă
Gică Hagi, dat de gol de un fost coleg din ”Generația de Aur”: ”Era dur ca și jucător și e greu să lucrezi cu el!”

Gică Hagi

Răzvan Păsărică/SPORT PICTURES

Gică Hagi, dat de gol de Cristi Dulca

Gică Hagi a fost dat de gol de Cristi Dulca, fostul său coleg de la echipa națională. ”Regele” a fost antrenorul fiului său, Marco, iar fostul fundaș anunță că nu este ușoară colaborarea cu legenda fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”La Chindia Târgoviște a dat de un antrenor care i-a dat încredere, care l-a băgat meci de meci și contează enorm să ai meciuri în picioare. (Gică Hagi) Păi era dur și ca jucător. Mi-aduc aminte la Campionatul Mondial.

Nu îi plăcea să piardă, dacă coechipierul greșea vreo pasă ne certa. Adică era total dedicat momentului și situație. Și acum ca antrenor e la fel, eu știu cum e.

E greu să lucrezi cu Gică. Dacă vrei performanță… Eu nu am lucrat cu el, am fost doar colegi la echipa națională. Dar așa ca și club, eu sunt convins că e greu să lucrezi cu el pentru că își dorește maxim din ceea ce își propune”, a spus Cristi Dulca, potrivit playsport.ro.

Gică Hagi, nemulţumit şi după victorie

Farul a dat lovitura la Botoşani. A bătut cu 2-0 şi are şanse mari în lupta pentru play-off. Totuşi, Gică Hagi era nemulţumit la final de faptul că echipa sa a ratat foarte multe ocazii de gol.

Reclamă

„Vine această victorie după ce nu am produs rezultat la ultimele 3 deplasări. Ştiam că întâlnim o echipă care joacă fotbal. Păcat de ofensivă că am ratat foarte multe ocazii. Ne-a ieşit, suntem fericiţi. Mai puţin fotbal şi mai multă muncă”, a spus Hagi, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:35 VIDEOVIDEO | Fanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini de senzaţie 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu 22:17 VideoRăzvan Lucescu, înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris. Încăierare generală pe tunel 22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:45 VIDEOFanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK Vezi toate știrile
Citește și