Închide meniul

Gică Hagi, dat de gol de un fost coleg din ”Generația de Aur”: ”Era dur ca și jucător și e greu să lucrezi cu el!”

Dragoș Vasile Publicat: 5 noiembrie 2021, 21:47

Reclamă
Gică Hagi, dat de gol de un fost coleg din ”Generația de Aur”: ”Era dur ca și jucător și e greu să lucrezi cu el!”

Gică Hagi

Răzvan Păsărică/SPORT PICTURES

Gică Hagi, dat de gol de Cristi Dulca

Gică Hagi a fost dat de gol de Cristi Dulca, fostul său coleg de la echipa națională. ”Regele” a fost antrenorul fiului său, Marco, iar fostul fundaș anunță că nu este ușoară colaborarea cu legenda fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”La Chindia Târgoviște a dat de un antrenor care i-a dat încredere, care l-a băgat meci de meci și contează enorm să ai meciuri în picioare. (Gică Hagi) Păi era dur și ca jucător. Mi-aduc aminte la Campionatul Mondial.

Nu îi plăcea să piardă, dacă coechipierul greșea vreo pasă ne certa. Adică era total dedicat momentului și situație. Și acum ca antrenor e la fel, eu știu cum e.

E greu să lucrezi cu Gică. Dacă vrei performanță… Eu nu am lucrat cu el, am fost doar colegi la echipa națională. Dar așa ca și club, eu sunt convins că e greu să lucrezi cu el pentru că își dorește maxim din ceea ce își propune”, a spus Cristi Dulca, potrivit playsport.ro.

Gică Hagi, nemulţumit şi după victorie

Farul a dat lovitura la Botoşani. A bătut cu 2-0 şi are şanse mari în lupta pentru play-off. Totuşi, Gică Hagi era nemulţumit la final de faptul că echipa sa a ratat foarte multe ocazii de gol.

Reclamă

„Vine această victorie după ce nu am produs rezultat la ultimele 3 deplasări. Ştiam că întâlnim o echipă care joacă fotbal. Păcat de ofensivă că am ratat foarte multe ocazii. Ne-a ieşit, suntem fericiţi. Mai puţin fotbal şi mai multă muncă”, a spus Hagi, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și