Închide meniul

Momente tensionate după FC Argeș – FC Botoșani 0-1! Croitoru, dialog aprins cu Șeroni. Reacția imediată a lui Valeriu Iftime

Antena Sport Publicat: 5 noiembrie 2021, 23:47

Reclamă
Momente tensionate după FC Argeș – FC Botoșani 0-1! Croitoru, dialog aprins cu Șeroni. Reacția imediată a lui Valeriu Iftime

Marius Croitoru, replică savuroasă pentru Valeriu Iftime

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Finalul meciului dintre FC Argeș și FC Botoșani, scor 0-1, a fost unul extrem de tensionat. Alin Șeroni a avut un schimb de replici cu Marius Croitoru. Inițial, fundașul celor de la Botoșani s-a contra cu Enriko Papa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la FC Botoșani s-au strâns la mijlocul terenului pentru a sărbători victoria. Pe imaginile difuzate de Telekomsport, s-a putut sesiza o tensiune între Croitoru și Șeroni. Antrenorul celor de la FC Botoșani i-ar fi cerut lui Șeroni să părăsească grupul, însă lucrurile s-au calmat la intervenția lui Pap. Valeriu Iftime a comentat momentul tensionat dintre Marius Croitoru și Alin Șeroni.

Valeriu Iftime, despre momentele tensionate dintre Croitoru și Seroni

Niciodată nu se va întâmpla ceva cu Șeroni, care e copilul lui Croitoru. Marius a propus ca el să rămână și în staff după ce se retrage. El cu Papa sunt în familie acolo. N-am teamă că e ceva care să ne afecteze, în niciun caz. 

N-am întrebat ce a fost, nu e treaba mea. Nu mă tem că Șeroni ar putea deveni violent sau capul răutăților. Lucrurile se vor normaliza. Am văzut ce a spus Papa, între bărbați mai sunt clinciuri, dar sunt rezolvabile„, a spus Valeriu Iftime la telekomsport.ro.

FC Argeș – FC Botoșani 0-1 | Malcom Edjouma, eroul lui Marius Croitoru

FC Argeș – FC Botoșani, duelul revelațiilor din Liga 1, a fost câștigat la limită de echipa lui Marius Croitoru, scor 1-0. Malcom Edjouma a decis confruntarea de la Pitești cu golul din minutul 43. Astfel, moldovenii au spart gheața după 5 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1.

Reclamă

În urma acestui rezultat, FC Botoșani rămâne pe locul 4, cu 27 de puncte, la un punct distanță de Universitatea Craiova și la 2 de FCSB, în timp ce FC Argeș rămâne pe locul 9, cu 21 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și