Închide meniul

FC Argeș – FC Botoșani 0-1 | Malcom Edjouma, eroul lui Marius Croitoru! Moldovenii au spart gheața după cinci meciuri consecutive fără victorie

Dragoș Vasile Publicat: 5 noiembrie 2021, 22:15

Reclamă
FC Argeș – FC Botoșani 0-1 | Malcom Edjouma, eroul lui Marius Croitoru! Moldovenii au spart gheața după cinci meciuri consecutive fără victorie

FC Botoşani, bucurie gol

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

 Malcom Edjouma a decis confruntarea de la Pitești cu golul din minutul 43. Astfel, moldovenii au spart gheața după 5 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, FC Botoșani rămâne pe locul 4, cu 27 de puncte, la un punct distanță de Universitatea Craiova și la 2 de FCSB, în timp ce FC Argeș rămâne pe locul 9, cu 21 de puncte.

FC Argeș – FC Botoșani 0-1

Min. 90+4: Fluier final! FC Botoșani a câștigat duelul cu FC Argeș, scor 1-0.

Min. 43: GOOOL FC Botoșani! Malcom Edjouma a deschis scorul.

Update: A început meciul!

Reclamă
Reclamă 4

FC Argeș este pe locul 9 în Liga 1, cu 21 de puncte obținute după 14 etape. Piteștenii vin după eșecul la limită cu FCSB, scor 1-2. În actualul sezon, echipa lui Andrei Prepeliță a înregistrat 6 victorii, 3 remize și 5 eșecuri în 14 etape.

De partea cealaltă, FC Botoșani ocupă locul 4 în Liga 1, cu 24 de puncte. Moldovenii sunt fără victorie de 5 etape și speră să spargă gheața. În actualul sezon, echipa lui Marius Croitoru a înregistrat 6 victorii, 6 remize și 2 înfrângeri.

Echipele de start pentru FC Argeș – FC Botoșani:

 

Reclamă
Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:54

„La 30 de ani, să spună mama..” Gigi Becali, replică pentru Denis Alibec după ce mama jucătorului a ieșit la atac

22:34

Gigi Becali a anunţat că l-a cedat pe Eduard Radaslavescu la Farul: „I l-am dat lui Gică”

22:13

VIDEOFlorinel Coman a fost prezentat oficial de Al-Gharafa! Qatarezii i-au dedicat un material de senzație lui „Mbappe de România”

22:03

Alvaro Morata, controversă uriaşă înainte de Spania – Franţa: „În Spania nu există respect pentru nimic şi pentru nimeni”

21:56

Olaru, Șut și Târnovanu au renunțat la vacanță pentru a juca în Virtus – FCSB! Anunțul lui Elias Charalambous: „Ei au cerut”

21:41

Surpriză uriaşă la Wimbledon! Taylor Fritz l-a eliminat pe Alexander Zverev, după ce a fost condus de german cu 2-0 la seturi!

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 4 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 5 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas” 6 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României
Citește și