Închide meniul

„Este imposibil să te salvezi!” Florin Prunea discurs halucinant. Anunță dezastrul la Dinamo, dar prevede o surpriză uriașă în meciul cu CFR Cluj

Alexandru Ivan Publicat: 6 noiembrie 2021, 11:22

Reclamă
„Este imposibil să te salvezi! Florin Prunea discurs halucinant. Anunță dezastrul la Dinamo, dar prevede o surpriză uriașă în meciul cu CFR Cluj

Florin Prunea, despre Dinamo

Hepta

Dinamo este abia pe locul 15 în Liga 1, fără victorie de la începutul lunii august. „Câinii” au doar 8 puncte la finalul turului din sezonul regulat. Doar Academica Clinceni stă mai prost decât echipa lui Mircea Rednic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea anunță dezastrul la Dinamo

„Dacă până în iarnă, Dinamo nu face puncte și este pe loc de retrogradare, eu vă spun, este imposibil să te salvezi.

Mioveniul joacă cu UTA. Dacă câștigă, fac 15 puncte. Să dea Dumnezeu să fii măcar la 4 puncte de baraj în play-out. Dacă ai pierdut primul meci din play-out, te-ai dus”, a spus Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

În ultima rundă de campionat, Dinamo a fost umilită pe terenul lui Sepsi, scor 1-4. „Câinii” au cea mai slabă defensivă din Liga 1.

Florin Prunea: „Dinamo câștigă cu CFR Cluj!”

Cu toate că e sceptic cu privire la șansele lui Dinamo să scape de retrogradare, Prunea crede că echipa din Ștefan cel Mare poate să învingă campioana și liderul CFR Cluj. Mizează pe prestația vedetei Deian Sorescu, care s-a împăcat recent cu Mircea Rednic.

Reclamă

„Chiar și așa, eu sunt convins că Dinamo câștigă cu CFR. Văd ce se întâmplă în ultimele zile. O să vedeți, până și relația cu Sorescu, trebuia gestionată. O să-l vedeti cum o să joace meciul ăsta cu CFR”, a mai spus Florin Prunea.

CFR Cluj are victorii pe linie în Liga 1, dar nu e liniște în Gruia. Dan Petrescu l-a exclus din lot pe Gabriel Debeljuh. În plus, în Conference League, campioana României este pe ultimul loc, cu un singur punct după 4 meciuri.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 LIVE VIDEOGermania – Letonia și Cehia – Danemarca se joacă ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 17:52 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 mai 17:49 Aflată într-o situaţie disperată înaintea barajului cu Csikszereda, Dinamo a făcut apel la Luca Mihai pentru a-i ajuta pe „câini” 17:45 LIVE TEXTSimona Halep – McCartney Kessler se joacă ACUM, în primul tur la Trophee Clarins. Al doilea meci de la revenire al româncei 17:37 „Te-ai întoarce la Dinamo?” Claudiu Niculescu va pleca de la Șelimbăr și a dat răspunsul pe loc! Anunț pentru fanii „câinilor” 17:26 „Au avut noroc că au ajuns la baraj!” Ionuț Lupescu, mesaj direct despre situația de la Dinamo! 17:21 Ce se va întâmpla cu Zeljko Kopic la Dinamo, după barajul cu Csikszereda! Anunţul lui Andrei Nicolescu: „Este un an greu!” 16:47 BREAKING NEWSSimona Halep nu mai colaborează cu antrenorul Carlos Martinez! Motivul din spatele rupturii 16:40 „Am nevoie de o pauză!” Daniel Opriţa, anunţ clar despre viitorul său la CSA Steaua! Şi-a luat la revedere de la jucători 16:38 Gabriela Ruse s-a calificat în optimi la Trophee Clarins! Cu câți bani s-a ales românca Vezi toate știrile
Citește și