Închide meniul

Dinamo – CFR Cluj 0-3 | Dan Petrescu, victorie în fața lui Mircea Rednic! ”Câinii” au suferit o nouă umilință și au încheiat turul cu numai 8 puncte în clasament

Alexandru Ivan Publicat: 7 noiembrie 2021, 20:20

Reclamă
Dinamo – CFR Cluj 0-3 | Dan Petrescu, victorie în fața lui Mircea Rednic! ”Câinii” au suferit o nouă umilință și au încheiat turul cu numai 8 puncte în clasament

CFR Cluj - Dinamo, LIVE TEXT

Profimedia

Au marcat Omrani ’14, Debeljuh ’17 şi Deac ’80.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, Dinamo încheie turul de sezon regulat cu numai 8 puncte acumulate. De partea cealaltă, campioana României s-a distanțat în fruntea clasamentului la 9 puncte de rivala FCSB și la 11 de Universitatea Craiova.

Dinamo – CFR Cluj 0-3

Min. 90+2: Fluier final în Ștefan cel Mare. CFR Cluj a câștigat cu 3-0.

Min. 80: GOOOL CFR Cluj! Ciprian Deac și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

Min. 46: A început repriza secundă!

Reclamă

Min. 45: Pauză în Ștefan cel Mare.

Min. 17: GOOOL CFR Cluj! Gabriel Debeljuh a majorat avantajul campioanei României.

Min. 14: GOOOL CFR Cluj! Billel Omrani a deschis scorul cu o lovitură de cap.

Reclamă 4 / 0/3

Update: A început meciul!

Dinamo: Eșanu – Sorescu, Pinto, R. Popa, An. Radu – Măgureanu, Espinosa, Kainourgios – Matei, Ivanovski, Torje

Rezerve: Iliev, R.Grigore, Giafer, Carp, Bani, Țîră, Vestenicky, Nunici, Mihaiu

Antrenor: Mircea Rednic

CFR Cluj: Hindrich – Manea, Burcă, Graovac, Fl. Ștefan – Boateng, Bordeianu, Deac – Sacko, Debeljuh, Omrani

Rezerve: Bălgrădean, Camora, Bouhenna, Culio, Păun, Chipciu, Gâdea, Costache, Alibec

Antrenor: Dan Petrescu

Reclamă

Mircea Rednic: „Dacă nici pe CFR nu o batem, atunci pe cine mai batem?”

Întrebat ce așteptări are de la disputa cu campioana României, Rednic a avut o reacție care a stârnit hohote de râs în sală. I-a atras atenția lui Dan Petrescu.

„Atmosfera e bună, băieții cred că sunt mult mai responsabili acum, indiferent cu cine jucăm. Păi dacă nici pe CFR nu o batem, pe cine mai batem? (n.r. zâmbete în sala de conferințe). Pentru noi și pentru băieți e o șansă să aducem suporterii alături de noi. Nu avem nimic de pierdut. Toată lumea spune: ‘n-au nicio șansă’. Uitați, CFR câștigă campionatul la pas an de an.

Acolo sunt jucători cu experiență, echipa e omogenă, sunt angrenați în cupele europene. La ei nu e problemă dacă lipsește un jucător, la mine dacă lipsesc unul sau doi e o problemă. Nu-l am pe Itu, nu-l am pe Filip, nu-l am pe Răuță. Dar sunt jucători care abia așteaptă să intre”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Dinamo nu a mai bătut pe nimeni în Liga 1 de la începutul lunii august. Alb-roșiii au 11 meciuri la rând fără victorie și sunt pe penultimul loc în campionat. Numai Academica Clinceni are mai puține puncte în clasament.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
Vezi toate știrile
Citește și