Închide meniul

Dinamo – CFR Cluj 0-3 | Dan Petrescu, victorie în fața lui Mircea Rednic! ”Câinii” au suferit o nouă umilință și au încheiat turul cu numai 8 puncte în clasament

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 noiembrie 2021, 20:20

Dinamo – CFR Cluj 0-3 | Dan Petrescu, victorie în fața lui Mircea Rednic! ”Câinii” au suferit o nouă umilință și au încheiat turul cu numai 8 puncte în clasament

CFR Cluj - Dinamo, LIVE TEXT

Profimedia

Au marcat Omrani ’14, Debeljuh ’17 şi Deac ’80.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, Dinamo încheie turul de sezon regulat cu numai 8 puncte acumulate. De partea cealaltă, campioana României s-a distanțat în fruntea clasamentului la 9 puncte de rivala FCSB și la 11 de Universitatea Craiova.

Dinamo – CFR Cluj 0-3

Min. 90+2: Fluier final în Ștefan cel Mare. CFR Cluj a câștigat cu 3-0.

Min. 80: GOOOL CFR Cluj! Ciprian Deac și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

Min. 46: A început repriza secundă!

Reclamă

Min. 45: Pauză în Ștefan cel Mare.

Min. 17: GOOOL CFR Cluj! Gabriel Debeljuh a majorat avantajul campioanei României.

Min. 14: GOOOL CFR Cluj! Billel Omrani a deschis scorul cu o lovitură de cap.

Reclamă 4 / 0/3

Update: A început meciul!

Dinamo: Eșanu – Sorescu, Pinto, R. Popa, An. Radu – Măgureanu, Espinosa, Kainourgios – Matei, Ivanovski, Torje

Rezerve: Iliev, R.Grigore, Giafer, Carp, Bani, Țîră, Vestenicky, Nunici, Mihaiu

Antrenor: Mircea Rednic

CFR Cluj: Hindrich – Manea, Burcă, Graovac, Fl. Ștefan – Boateng, Bordeianu, Deac – Sacko, Debeljuh, Omrani

Rezerve: Bălgrădean, Camora, Bouhenna, Culio, Păun, Chipciu, Gâdea, Costache, Alibec

Antrenor: Dan Petrescu

Reclamă

Mircea Rednic: „Dacă nici pe CFR nu o batem, atunci pe cine mai batem?”

Întrebat ce așteptări are de la disputa cu campioana României, Rednic a avut o reacție care a stârnit hohote de râs în sală. I-a atras atenția lui Dan Petrescu.

„Atmosfera e bună, băieții cred că sunt mult mai responsabili acum, indiferent cu cine jucăm. Păi dacă nici pe CFR nu o batem, pe cine mai batem? (n.r. zâmbete în sala de conferințe). Pentru noi și pentru băieți e o șansă să aducem suporterii alături de noi. Nu avem nimic de pierdut. Toată lumea spune: ‘n-au nicio șansă’. Uitați, CFR câștigă campionatul la pas an de an.

Acolo sunt jucători cu experiență, echipa e omogenă, sunt angrenați în cupele europene. La ei nu e problemă dacă lipsește un jucător, la mine dacă lipsesc unul sau doi e o problemă. Nu-l am pe Itu, nu-l am pe Filip, nu-l am pe Răuță. Dar sunt jucători care abia așteaptă să intre”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Dinamo nu a mai bătut pe nimeni în Liga 1 de la începutul lunii august. Alb-roșiii au 11 meciuri la rând fără victorie și sunt pe penultimul loc în campionat. Numai Academica Clinceni are mai puține puncte în clasament.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și