Închide meniul

FC Voluntari – FCSB 0-0 | Florin Tănase, cu capul în pământ: ”Am picat fizic! E greu să joci din trei în trei zile!” Ce spune despre lupta la titlu cu CFR Cluj

Dragoș Vasile Publicat: 7 noiembrie 2021, 23:42

Reclamă
FC Voluntari – FCSB 0-0 | Florin Tănase, cu capul în pământ: ”Am picat fizic! E greu să joci din trei în trei zile!” Ce spune despre lupta la titlu cu CFR Cluj

Florin Tănase, în depresie după FCSB - Universitatea Craiova 0-2

Profimedia

Florin Tănase, cu capul în pământ după FC Voluntari – FCSB 0-0

”A fost un meci dificil. Nu am reușit să înscriem și să continuăm seria de victorii. Trebuie să muncim în pauză. Sunt o echipă foarte experimentată. Au reușit să ne blocheze în prima repriză. Dacă gestionam mai bine, puteam să înscriem. Am picat din punct de vedere fizic. S-a simțit puțin. E greu să joci din trei în trei zile. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu am reușit să fim mai penetranți în ultimii 30 de metri. Mă simt bine, e clar că nu sunt la 100%. O să fiu mai bună pe viitor. Nu mă îngrijorează diferența față de CFR. Este bun și un punct. Sunt fericit că am fost chemat la națională”, a declarat Florin Tănase la finalul meciului.

FC Voluntari – FCSB 0-0 | Vicecampioana și revelația Ligii 1 s-au anihilat reciproc

FC Voluntari – FCSB s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Astfel, seria de șapte victorii consecutive a roș albaștrilor s-a încheiat.

Stadionul ”Anghel Iordănescu” nu i-a purtat noroc lui Edi Iordănescu.Ilfovenii au dominat la capitolul ocazii, 10 la număr, dintre care 5 pe spațiul porții. De partea cealaltă, roș-albaștrii au avut 6 ocazii, dintre care 2 pe spațiul porții.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne la finalul turului din sezonul regulat pe locul 2 în Liga 1, cu 31 de puncte, la 8 distanță de liderul CFR Cluj. De partea cealaltă, FC Voluntari ocupă locul 5, cu 25 de puncte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și