Închide meniul

FC Voluntari – FCSB 0-0 | Vicecampioana și revelația Ligii 1 s-au anihilat reciproc! Ilfovenii au întrerupt seria de șapte victorii a roș-albaștrilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 noiembrie 2021, 23:20

FC Voluntari – FCSB 0-0 | Vicecampioana și revelația Ligii 1 s-au anihilat reciproc! Ilfovenii au întrerupt seria de șapte victorii a roș-albaștrilor

Acuzaţii dure la adresa lui Gigi Becali

Hepta

Stadionul ”Anghel Iordănescu” nu i-a purtat noroc lui Edi Iordănescu. FC Voluntari – FCSB s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilfovenii au dominat la capitolul ocazii, 10 la număr, dintre care 5 pe spațiul porții. De partea cealaltă, roș-albaștrii au avut 6 ocazii, dintre care 2 pe spațiul porții.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne la finalul turului din sezonul regulat pe locul 2 în Liga 1, cu 31 de puncte, la 8 distanță de liderul CFR Cluj. De partea cealaltă, FC Voluntari ocupă locul 5, cu 25 de puncte.

FC Voluntari – FCSB 0-0

Min. 90+4: Fluier final la Voluntari! Partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Min. 66: Schimbări la FCSB! Keșeru intră în locul lui Budescu, iar Olaru este schimbat cu Valentin Gheorghe.

Reclamă

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45: Pauză la Voluntari!

Min. 11: Tensiunea și-a spus cuvântul! Constantin Budescu a încasat cartonașul galben după ce l-a faultat pe portarul Popa.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 11: Constantin Budescu cere penalty după un duel aprig cu Costin.

Min 9: Andrei Vlad a avut o paradă de senzație la șutul lui Adam Nemec.

Min. 1: A început meciul!

  • Voluntari (3-5-2): Popa – Ricardinho, Tamaș, Armaș – Costin, Rață, Droppa, Meleke, Briceag – Nemec, Gheorghe
  • FCSB (4-3-3): Vlad – Crețu, Vinicius, Cristea, Haruț – Oaidă Șut, Tănase – Olaru, Budescu, Oct. Popescu

Înainte de duelul cu ilfovenii, FCSB e la șase puncte de liderul CFR Cluj, dar are un avantaj de două puncte în fața Craiovei lui Laurențiu Reghecampf. De cealaltă parte, Voluntariul e pe 6 și vine după două eșecuri, 0-2 cu FC Argeș și 0-1 cu CFR.

Declarațiile lui Edi Iordănescu, înainte de FC Voluntari – FCSB

”Stadionul Anghel Iordănescu” este talismanul norocos al lui Edi Iordănescu. ”Mereu mi-a purtat noroc! Îmi doresc victoria!”, a transmis antrenorul roș-albaștrilor înainte de FC Voluntari – FCSB.

”Voluntari arată foarte bine. Au încredere în ce joacă. Mi-a pierdut ce am văzut. Au venit niște momente nu tocmai fericite, dar echipa a jucat. Au jucători cu calitate. Pleacă jucători și la loturile mai mici (n.r. la națională) Îmi doream să îi am pe toți. Îmi doresc să gestionăm lucrurile cum trebuie în această pauză.

Îmi dă bătăi de cap meciul care urmează. Este un sentiment de mândrie (n.r. să revin pe Stadionul Anghel Iordănescu) Emoție este când îl întâlnesc pe tatăl meu în persoană. Mie mi-a purtat noroc acel stadion. Îmi doresc să reușim să ne impunem”, a declarat Edi Iordănescu la conferința de presă a meciului cu FC Voluntari.

Reclamă

Edi Iordănescu, strigăt de luptă înainte de FC Voluntari – FCSB

FCSB joacă în campionat duminică, de la ora 21.30, în faţa celor de la FC Voluntari, chiar echipa în faţa căreia a pierdut la ”masa verde” în optimile Cupei României. Edi Iordănescu vrea victoria cu orice preț.

”Va fi provocarea cea mai mare. Timpul pe care l-am avut, nu e ușor. Trebuie să ne repliem rapid. Unii jucători nu au jucat, nu au avut meciuri. Nu m-a preocupat seria de victorii. Contează echipa și rezultatele. E loc tot timpul de mai bine. Putem să fim la cote înalte, dar ne trebuie punctele.

Important e să câștigăm joc de joc. Nu trebuie să acceptăm să pierdem. Trebuie să luptăm până în ultima clipă. Mă interesează să câștigăm. Vreau să luăm puncte. Dacă adversarele se împiedică, urcăm în clasament. Sunt lucruri ce nu le pot controla. Vreau să prelungim această serie”, a declarat Edi Iordănescu în cadrul unei conferințe de presă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și