Închide meniul

OFICIAL | Newcastle United are un nou antrenor: ”Este o oportunitate minunată!” Pe cine au adus şeicii miliardari la cel mai bogat club din lume

Dragoș Vasile Publicat: 8 noiembrie 2021, 18:21

Reclamă
OFICIAL | Newcastle United are un nou antrenor: ”Este o oportunitate minunată!” Pe cine au adus şeicii miliardari la cel mai bogat club din lume

Câți bani pot cheltui Newcastle și giganții Angliei în această iarnă

Profimedia

Newcastle United are un nou antrenor

Newcastle și-a ales managerul cu care intră în noua eră. Eddie Howe, tehnicianul care a condus-o ultima oară pe Bournemouth, în Championship, a semnat noul contract cu gruparea din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”E o onoare să fiu antrenorul unui club ca Newcastle. Este o oportunitate minunată, dar avem și multă muncă în față. De-abia aștept să începem călătoria împreună!”, a transmis noul antrenor al ”coțofenelor”.

Newcastle este cel mai bogat club din lume. „Coțofenele” au fost cumpărate de către Mohammed bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite, pentru aproximativ 300 milioane de euro.

Cine este Eddie Howe, noul antrenor al lui Newcastle

Eddie Howe (43 de ani) a pregătit până acum, în carieră, doar două echipe, Bournemouth, în două rânduri, și Burnley. În al doilea mandat la Bournemouth, el a promovat cu echipa în Premier League, unde a rezistat mai mulți ani.

Reclamă

În 2020, la finalul sezonului în care Bournemouth a retrogradat în Championship, Howe a decis să ia o pauză de odihnă. Acum, după mai bine de un an, nu a putut refuza un asemenea proiect.

Zinedine Zidane i-a spus „pas” lui Newcastle

Zinedine Zidane i-a spus „pas” lui Newcastle, cel mai bogat club din lume.Motivul principal, scrie mirror.co.uk, este faptul că „Zizou” își dorește să preia naționala Franței în viitorul apropiat.

Planul lui Zidane, notează englezii, este să aștepte până când contractul lui Didier Deschamps va expira. În vârstă de 49 de ani, Zinedine Zidane a cucerit 11 trofee cu Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian Vezi toate știrile
Citește și