Închide meniul

Zinedine Zidane i-a spus „pas” celui mai bogat club din lume! De ce a refuzat „Zizou” să o antreneze pe Newcastle. Planul francezului, dat de gol de englezi

Dragoș Vasile Publicat: 15 octombrie 2021, 14:20

Reclamă
Zinedine Zidane i-a spus „pas celui mai bogat club din lume! De ce a refuzat „Zizou să o antreneze pe Newcastle. Planul francezului, dat de gol de englezi

Zinedine Zidane

profimediaimages

Zinedine Zidane i-a spus „pas” lui Newcastle

Newcastle este cel mai bogat club din lume. „Coțofenele” au fost cumpărate de către Mohammed bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite, pentru aproximativ 300 milioane de euro. Cu toate acestea, Zinedine Zidane a refuzat propunerea de a antrena în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul principal, scrie mirror.co.uk, este faptul că „Zizou” își dorește să preia naționala Franței în viitorul apropiat. Planul lui Zidane, notează englezii, este să aștepte până când contractul lui Didier Deschamps va expira.

În vârstă de 49 de ani, Zinedine Zidane a cucerit 11 trofee cu Real Madrid. Francezul a preluat prima dată gruparea de pe Santiago Bernabeu în ianuarie 2016. În doar doi ani şi aproape cinci luni, el a câştigat nouă trofee cu formaţia madrilenă: de trei ori consecutiv Liga Campionilor (2016-2018), campionatul Spaniei în 2017, Supercupa Spaniei în 2017, Supercupa Europei în 2016 şi 2017, şi Cupa Mondială a cluburilor, în aceiaşi ani.

Francezul a revenit la conducerea tehnică a Realului pe 11 martie 2019, după 284 de zile de la plecarea sa, în locul lui Santiago Solari. În al doilea mandat, el a cucerit titlul în Spania şi Supercupa Spaniei, în sezonul 2019/2020.

Zinedine Zidane, înlocuitorul lui Didier Deschamps la naţionala Franţei

Didier Deschamps a fost numit la naţionala Franţei în 2012. Acesta a bifat o finală de EURO, în 2016, şi a cucerit titlul mondial, în 2018, și Liga Națiunilor, în 2021. Totuşi, eliminarea din optimile de finală de la Campionatul European 2020 a lăsat urma adânci.

Reclamă
Reclamă

Noel Le Graet, preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, nu s-a ferit să recunoscă cine e succesorul actualului selecţioner. „Zidane va veni la naționala Franței. Când? Nu știu”, a anunţat şeful Federaţiei Franceze de Fotbal, citat de L’Equipe.

Contractul lui Deschamps expiră în 2022, după Campionatul Mondial din Qatar, însă o decizie finală va fi luată în curând, precizează sursa citată.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:03

LIVE VIDEOIoana Sîngeorzan – Park Gahyeon, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024

9:29

Ce a putut face Vlad Chiricheş pe Arena Naţională, la 30 de minute după FCSB – RFS 4-1, când toată lumea plecase acasă

8:50

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

8:30

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic”

7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 6 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie”
Citește și