Închide meniul
Foto

Simona Halep, ședință foto inedită! După ce a mers cu trenul la turneul de la Linz, campioana noastră a surprins pe toată lumea

Dragoș Vasile Publicat: 8 noiembrie 2021, 20:25

Reclamă
Simona Halep, ședință foto inedită! După ce a mers cu trenul la turneul de la Linz, campioana noastră a surprins pe toată lumea

Simona Halep

Profimedia

Simona Halep, ședință foto inedită

Simona Halep continuă să surprindă la Linz. După ce a venit cu trenul la ultimul turneu al anului, campioana noastră a participat la o ședință foto inedită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Simo” a fost acoperită cu făină, iar imaginile sunt spectaculoase. Totul s-a întâmplat în cadrul Muzeului Paneum, care prezintă povestea pâinii de la începuturi și până în prezent.

“Acoperită cu făină la muzeul pâinii”, a scris Simona Halep pe rețelele de socializare.

În al doilea tur al turneului de la Linz, „Simo” o va avea adversară pe Aliaksandra Sasnovich, ocupanta locului 88 în clasamentul mondial. În urmă cu o lună, jucătoarea din Belarus i-a administrat campioanei noastre o înfrângere greu de digerat la Indian Wells.

Simona Halep, lecție de modestie! De ce a mers cu trenul la Linz

Simona Halep este prezentă la Linz pentru ultimul turneu WTA la care va participa în 2021. „Simo” a mers la competiție cu trenul și a explicat motivul pentru care a luat această decizie.

Reclamă

„Toată lumea vorbeşte despre asta, dar nu este prima oară când merg cu trenul. Fac lucruri normale şi separ viaţa de jucătoare de viaţa normală.

Sunt o persoană normală şi îmi place să fac lucruri normale. Nu e dificil să iei trenul, mi-a plăcut. Am fost cu echipa. Nu am mers cu un avion privat până acum, mi-e frică şi vreau să rămân o persoană normală”, a spus Simona Halep, într-o conferință de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și