Închide meniul

Simona Halep, lecție de modestie! „Simo” a explicat de ce a mers cu trenul la turneul de la Linz. „Nu e prima oară!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 noiembrie 2021, 17:41

Simona Halep, lecție de modestie! „Simo a explicat de ce a mers cu trenul la turneul de la Linz. „Nu e prima oară!

Simona Halep, încasări uriașe din tenis

Profimediaimages

„Toată lumea vorbeşte despre asta, dar nu este prima oară când merg cu trenul. Fac lucruri normale şi separ viaţa de jucătoare de viaţa normală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: „Îmi place să fac lucruri normale!”

Sunt o persoană normală şi îmi place să fac lucruri normale. Nu e dificil să iei trenul, mi-a plăcut. Am fost cu echipa. Nu am mers cu un avion privat până acum, mi-e frică şi vreau să rămân o persoană normală”, a spus Simona Halep, într-o conferință de presă.

Simona Halep a mers cu avionul pâna la Viena, după care a luat trenul până la Linz. Românca a fost așteptată pe peron cu flori și urale.

Reclamă

Citește și:

Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich, în turul 2 de la Linz

Simona Halep are liber în prima rundă, astfel că va intra în competiție din turul al doilea. Primul adversar al româncei este Aliaksandra Sasnovich, cea care i-a administrat campioanei noastre o înfrângere greu de digerat, în urmă cu o lună.

Halep are șansa de a-și lua revanșa pentru eșecul suferit în fața lui Sasnovich la Indian Wells. A cedat atunci în două seturi, scor 5-7, 4-6, în turul trei al competiției din Statele Unite.

Halep are și amintiri plăcute din confruntările cu Aliaksandra. A mai jucat cu ea și la Wimbledon, în 2019, și s-a impus cu 6-4, 7-5.

Reclamă 4 / 0/3

La Linz participă și Emma Răducanu, britanica cu origini românești care a câștigat US Open. Simona Halep se poate întâlni cu ea în finala turneului.

Recomandări
  • Simona Halep, lecție de modestie
  • „Simo” a explicat de ce a mers cu trenul la turneul de la Linz

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și