Închide meniul

Rapid, ca în ligile de amatori! Gafe halucinante făcute în meciul cu Academica Clinceni. Cristi Săpunaru și Horațiu Moldovan s-au făcut de râs

Alexandru Ivan Publicat: 8 noiembrie 2021, 22:14

Reclamă
Rapid, ca în ligile de amatori! Gafe halucinante făcute în meciul cu Academica Clinceni. Cristi Săpunaru și Horațiu Moldovan s-au făcut de râs

Gafe uriașe în Academica Clinceni - Rapid

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

În primele 45 de minute, Rapid a făcut cea mai slabă repriză din acest campionat. Atacanții giuleșteni s-au trezit în partea secundă, dar apărarea lui Mihai Iosif a rămas adormită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid, gafe în lanț în meciul cu Academica Clinceni

Două ce Adrian Bălan a egalat din penalty, din a doua încercare, Rapidul s-a văzut condusă din nou. Cascini, poreclit „Maradona de la Clinceni”, a profitat de o gafă uriașă a lui Horațiu Moldovan și Cristi Săpunaru.

Cascini a urmărit o minge degajată lung de Ureche, pe când Săpunaru, dezorientat, era cu mâna ridicată și cerea ofsaid. Apoi, în mod absolut inexplicabil, Horațiu Moldovan a decis să iasă din poartă și să atace mingea, doar că a ratat intervenția.

Cascini a suflat mingea dintre cei doi jucători de la Rapid și a înscris cu toată poarta goală în față. A fost al saptelea gol din acest sezon al jucătorului argentinian, care e un candidat serios pentru titlul de golgheter.

Mihai Iosif: „Echipele au valori apropiate!”

Cu toate că Academica Clinceni este pe ultimul loc în Liga 1, fără victorie în acest sezon, Mihai Iosif era covins că echipa lui nu va avea meci ușor cu elevii lui Ionuț Chirilă.

Reclamă

„Jucăm cu ultima clasată, dar părerea mea este că în campionatul nostru sunt trei echipe mai bune, iar cele de la locul 4 în jos sunt de valori apropiate. Categoric ne dorim victoria, suntem neînvinși în deplasare în acest tur de campionat, și sper să fim motivați cu toții să luăm cele trei puncte. Eu cred că ritmul bun l-am ținut pe toată desfășurarea turului de campionat„, a spus Mihai Iosif, la conferința de presă dinaintea meciului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și