Închide meniul

„I-au dat tricoul de la copii!” Basarab Panduru, reacție genială după ce l-a văzut pe Enes Sali în cantonamentul naționalei. „E mic rău de tot”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 noiembrie 2021, 22:06

„I-au dat tricoul de la copii! Basarab Panduru, reacție genială după ce l-a văzut pe Enes Sali în cantonamentul naționalei. „E mic rău de tot

Basarab Panduru, reacție genială după ce l-a văzut pe Enes Sali în cantonamentul naționalei

FRF TV

”Are doar 15 ani şi putin. E micuţ. Era pe vremuri riscant, pentru că erau intrări dure. Acum e un altfel de fotbal. Are un fotbal riscant el. Pentru că el ia mingea şi de fiecare dată a luat-o direct spre poartă. Dar totuşi eu nu am vazut să intre intr-o combinaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru, reacție genială după ce l-a văzut pe Enes Sali în cantonamentul naționalei

Dar ce să-i ceri unui copil de 15 ani? Trebuia să il ia să nu plece in Canada. Atunci l-au luat. E mic rău de tot… e copil. Bine că l-au luat atunci şi nu-l au luat alţii, ce să zic?

Am inţeles ca el a vrut, că a fost alegerea lui şi că vrea să joace pentru naţională. Uite ce tricou mic are (râde) E de la copii (râde). Iţi dai seama şi el la 15 ani să te duci la echipa naţională? Manea părea un baschetbalist in interviul cu el. Şi Manea nu e nici el un Burcă… (râde)”, a spus Basarab Panduru, potrivit telekomsport.ro

8 meciuri a bifat Enes Sali pentru Farul Constanța în acest sezon al Ligii 1. Jucătorul născut la Toronto a reușit să înscrie într-o victorie cu Academica Clinceni, scor 5-0, devenind cel mai tânăr marcator din istoria campionatului românesc, la 15 ani, șase luni și 21 de zile.

Enes Sali poate intra din nou în istoria fotbalului românesc, dacă va fi folosit de Mirel Rădoi într-unul din meciurile cu Islanda și Liechtenstein. El va deveni cel mai tânăr jucător care evoluează pentru echipa națională.

Reclamă

Puştiul Enes Sali a primit „botezul” echipei naţionale

La primul său interviu pentru FRF, Enes Sali. Puștiul a recunoscut că l-au cuprins emoțiile la Mogoșoaia.

„Am puţine emoţii, dar nu cred că mă afectează şi sper să joc cât mai mult. Este o onoare să fiu aici. Sunt foarte fericit pentru această convocare. Mă simt foarte bine.

Am vorbit cu băieţii. M-au felicitat pentru această convocare. Cred că o să mă descurc. Îmi plac Răzvan Marin Stanciu Ianis. Mi-ar plăcea să stau cu Ianis în cameră”, a spus Enes Sali, într-un interviu pentru FRF TV.

Reclamă 4 / 0/3

Enes Sali s-a născut la Toronto, Canada, pe 23 februarie 2006. Înainte să ajungă sub aripa lui Gică Hagi, el a fost timp de un an în celebra academia a celor de la Barcelona, „La Masia”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins Vezi toate știrile
Citește și