Închide meniul

Imagini scandaloase din autocarul unei grupe de juniori de la CSA Steaua! Petrecere cu manele și whisky pentru copii de 14 ani. Primele reacții după scandalul uriaș

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 noiembrie 2021, 17:12

Imagini scandaloase din autocarul unei grupe de juniori de la CSA Steaua! Petrecere cu manele și whisky pentru copii de 14 ani. Primele reacții după scandalul uriaș

Scandal uriaș la o grupă de juniori de la CSA Steaua

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Petrecerea a avut loc în autocarul juniorilor U15, grupa 2007, la care antrenor este Florin Neață. În imaginile publicate de gsp.ro se observă cum părinții copiilor, aflați în spatele autocarului, consumă whiskey în prezența minorilor și îi îndeamnă și pe copii să bea alcool.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal haluciant în autocarul juniorilor de la CSA Steaua

Potrivit sursei citate, imaginile datează cel puțin din decembrie 2020, dar au apărut abia acum în spațiul public.

Unul dintre părinții copiilor aflați în autocarul respectiv a reacționat după ce videoclipul scandalos a fost făcut public. Acesta dă vina pe antrenorul Florin Neață pentru scandalul uriaș, dar l-a criticat și pe George Ogăraru, directorul centrului de copii și juniori la CSA Steaua.

„Eu am ridicat problema de atâta timp în fața conducerii clubului că antrenorul Florin Neață învață copiii să bea alcool. El era în autocar, chiar la mijloc. Eu sunt de religie musulmană, sunt împotriva băuturii. Și de atunci copilul meu suferă, l-au dat afară în urmă cu două luni. În autocar erau și anumiți părinți care au fost cu copiii într-un cantonament în Turcia. Filmarea este făcută anul trecut, înainte de pandemie, până să se închidă tot. Eu n-am fost.

Conducerea i-a luat apărarea antrenorului. Domnul Ogăraru mi-a zis ori stau drepți în fața antrenorului ori ne despărțim. I-am zis: ‘Stai tu drepți, mă despart de tine și de clubul ăsta;. Îmi pare rău de club, clubul nu are nicio vină, dar Ogăraru, Cătălin Dănilescu și Florin Neață strică imaginea clubului”, a spus unul dintre părinții copiilor din videoclip, potrivit sursei citate.

Reclamă

Sursa: gsp.ro

Reacția CSA Steaua

Ștefan Iovan, șeful programului de dezvoltare al sectorului de juniori de la CSA Steaua, susține că imaginile respective sunt dintr-o perioadă în care el nu se afla la club.

Reclamă 4 / 0/3

„Am văzut acel video, însă, din ce știu eu, imaginile sunt vechi de 2-3 ani. Nu eram la club în acea perioadă, așa că nu știu mai multe detalii”, a spus și Ștefan Iovan, potrivit gsp.ro.

CSA Steaua a deschis o achetă internă după apariția imaginilor scandaloase în spațiul public, scrie sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și