Închide meniul

Imagini scandaloase din autocarul unei grupe de juniori de la CSA Steaua! Petrecere cu manele și whisky pentru copii de 14 ani. Primele reacții după scandalul uriaș

Alexandru Ivan Publicat: 10 noiembrie 2021, 17:12

Imagini scandaloase din autocarul unei grupe de juniori de la CSA Steaua! Petrecere cu manele și whisky pentru copii de 14 ani. Primele reacții după scandalul uriaș

Scandal uriaș la o grupă de juniori de la CSA Steaua

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Imagini scandaloase din autocarul unei grupe de juniori de la CSA Steaua
  • Petrecere cu manele și whisky pentru copii de 14 ani

Petrecerea a avut loc în autocarul juniorilor U15, grupa 2007, la care antrenor este Florin Neață. În imaginile publicate de gsp.ro se observă cum părinții copiilor, aflați în spatele autocarului, consumă whiskey în prezența minorilor și îi îndeamnă și pe copii să bea alcool.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal haluciant în autocarul juniorilor de la CSA Steaua

Potrivit sursei citate, imaginile datează cel puțin din decembrie 2020, dar au apărut abia acum în spațiul public.

Unul dintre părinții copiilor aflați în autocarul respectiv a reacționat după ce videoclipul scandalos a fost făcut public. Acesta dă vina pe antrenorul Florin Neață pentru scandalul uriaș, dar l-a criticat și pe George Ogăraru, directorul centrului de copii și juniori la CSA Steaua.

Reclamă

„Eu am ridicat problema de atâta timp în fața conducerii clubului că antrenorul Florin Neață învață copiii să bea alcool. El era în autocar, chiar la mijloc. Eu sunt de religie musulmană, sunt împotriva băuturii. Și de atunci copilul meu suferă, l-au dat afară în urmă cu două luni. În autocar erau și anumiți părinți care au fost cu copiii într-un cantonament în Turcia. Filmarea este făcută anul trecut, înainte de pandemie, până să se închidă tot. Eu n-am fost.

Conducerea i-a luat apărarea antrenorului. Domnul Ogăraru mi-a zis ori stau drepți în fața antrenorului ori ne despărțim. I-am zis: ‘Stai tu drepți, mă despart de tine și de clubul ăsta;. Îmi pare rău de club, clubul nu are nicio vină, dar Ogăraru, Cătălin Dănilescu și Florin Neață strică imaginea clubului”, a spus unul dintre părinții copiilor din videoclip, potrivit sursei citate.

Reclamă

Sursa: gsp.ro

Reacția CSA Steaua

Ștefan Iovan, șeful programului de dezvoltare al sectorului de juniori de la CSA Steaua, susține că imaginile respective sunt dintr-o perioadă în care el nu se afla la club.

Reclamă 4 / 0/3

„Am văzut acel video, însă, din ce știu eu, imaginile sunt vechi de 2-3 ani. Nu eram la club în acea perioadă, așa că nu știu mai multe detalii”, a spus și Ștefan Iovan, potrivit gsp.ro.

CSA Steaua a deschis o achetă internă după apariția imaginilor scandaloase în spațiul public, scrie sursa citată.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro!
Liga 2 • 25 mart., 22:00
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro! Proiectul lansat de „militari”
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu
Fotbal • 23 mart., 19:26
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu: „Sunt şanse mari să ia campionatul! Va fi greu să îi mai prindă cineva!”
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani
Fotbal • 22 mart., 10:41
FOTO
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani! Ce mesaje a primit legenda roş-albaştrilor de la CSA Steaua şi FCSB