Închide meniul

Simona Halep, un car ne nervi în meciul cu Jasmine Paolini! Românca s-a enervat și a dat cu racheta de pământ. „Ce naiba?”

Alexandru Ivan Publicat: 10 noiembrie 2021, 19:44

Reclamă
Simona Halep, un car ne nervi în meciul cu Jasmine Paolini! Românca s-a enervat și a dat cu racheta de pământ. „Ce naiba?

Simona Halep, un car de nervi în meciul cu Jasmine Paolini

Profimedia

Simona Halep a început catrastofal meciul cu Jasmine Paolini. Românca i-a luat doar două puncte adversarei în primele trei game-uri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, un car de nervi în meciul cu Jasmine Paolini

La scorul de 5-2 pentru italiancă, românca s-a enervat la o minge trimisă în fileu si a dat cu racheta de pământ. „Ce naiba?”, au fost cuvintele Simonei.

Simona a avut altă reacție nervoasă, tot din cauza unei erori neforțate, și a trântit din nou racheta din mână. „Lovește, lovește!”, a țipat Halep.

Simona Halep joacă la Linz pentru a doua finală consecutivă în decurs de două săptămâni, după cea de la Transylvania Open, și primul titlu WTA al anului. Din 2013 n-a mai încheiat Simona un an fără trofeu câștigat.

Simona Halep, lecție de modestie la Linz!

Simona Halep este prezentă la Linz pentru ultimul turneu WTA la care va participa în 2021. „Simo” a mers la competiție cu trenul și a explicat motivul pentru care a luat această decizie.

Reclamă

„Toată lumea vorbeşte despre asta, dar nu este prima oară când merg cu trenul. Fac lucruri normale şi separ viaţa de jucătoare de viaţa normală.

Sunt o persoană normală şi îmi place să fac lucruri normale. Nu e dificil să iei trenul, mi-a plăcut. Am fost cu echipa. Nu am mers cu un avion privat până acum, mi-e frică şi vreau să rămân o persoană normală”, a spus Simona Halep, într-o conferință de presă.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și