Închide meniul

Gigi Becali i-a făcut praf pe Edi Iordănescu și Constantin Budescu! „Trebuie schimbat în minutul 25…tu îl scoți abia în minutul 66!”

Alexandru Ivan Publicat: 10 noiembrie 2021, 20:47

Reclamă
Gigi Becali i-a făcut praf pe Edi Iordănescu și Constantin Budescu! „Trebuie schimbat în minutul 25…tu îl scoți abia în minutul 66!

Gigi Becali s-a săturat deja de Joonas Tamm

Gigi Becali, nemulţumit de jucătorul adus de Mihai Stoica / Hepta

Gigi Becali e mai dezamăgit ca niciodată de prestațiile lui Constantin Budescu. Dacă s-ar afla din nou la comandă, latifundiarul l-ar scoate imediat din teren pe „Budi”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a făcut praf pe Edi Iordănescu și Constantin Budescu

Becali s-a enervat și pe Edi că nu ia atitudine și îl ține în teren pe Budescu. Mijlocașul l-a supărat pe patron pentru că încearcă prea multe „floricele”.

Sunt foarte confortabil în pat la mine, nu mă mai bag, dar dacă văd că unul trebuie schimbat în minutul 25 și tu îl scoți abia în minutul 66…Eu l-am vrut pe Budescu, Edi nici nu l-a vrut, că a zis că o să aibă probleme, că nu știu ce. Eu îl știam, dar n-am crezut niciodată că poate să dea șapte exterioare. Nu știu eu de sistem, dar nu stăm după Budescu. Pe mine mă interesează să joace echipa”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Un singur gol a marcat Budescu de când a revenit la FCSB. A semnat reușita decisivă, în prelungiri, în meciul cu Chindia Târgoviște, câștigat de roș-albaștrii cu 1-0.

Constantin Budescu nu ține cont criticile lui Gigi Becali

Constantin Budescu a avut o prestație modestă în FCSB – FC Voluntari 0-0. La final, mijlocașul s-a arătat nemulțumit și a transmis că ”nu este poziția mea, dar nu am ce să fac. Joc unde mă pune antrenorul”.

Reclamă

La puțin timp după meci, Gigi Becali a răbufnit și a anunțat că ”magicianul” echipei va pleca în vară de la FCSB. ”Ce să fac cu el? Dacă facem concurs de extrerioare, îl iau primul și îi dau 100 000 pe lună”, s-a enervat latifundiarul din Pipera.

Totuși, mijlocașul pare să nu țină cont de criticile patronului FCSB. Acesta a postat imagini pe contul său de Instagram în care se relaxează la un grătar.

Sursa: Instagram Constantin Budescu
Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Echipa lui Gică Hagi, umilită de covăsneni în prima repriză 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și