Închide meniul

Gigi Becali i-a făcut praf pe Edi Iordănescu și Constantin Budescu! „Trebuie schimbat în minutul 25…tu îl scoți abia în minutul 66!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 noiembrie 2021, 20:47

Gigi Becali i-a făcut praf pe Edi Iordănescu și Constantin Budescu! „Trebuie schimbat în minutul 25…tu îl scoți abia în minutul 66!

Gigi Becali s-a săturat deja de Joonas Tamm

Gigi Becali, nemulţumit de jucătorul adus de Mihai Stoica / Hepta

Gigi Becali e mai dezamăgit ca niciodată de prestațiile lui Constantin Budescu. Dacă s-ar afla din nou la comandă, latifundiarul l-ar scoate imediat din teren pe „Budi”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a făcut praf pe Edi Iordănescu și Constantin Budescu

Becali s-a enervat și pe Edi că nu ia atitudine și îl ține în teren pe Budescu. Mijlocașul l-a supărat pe patron pentru că încearcă prea multe „floricele”.

Sunt foarte confortabil în pat la mine, nu mă mai bag, dar dacă văd că unul trebuie schimbat în minutul 25 și tu îl scoți abia în minutul 66…Eu l-am vrut pe Budescu, Edi nici nu l-a vrut, că a zis că o să aibă probleme, că nu știu ce. Eu îl știam, dar n-am crezut niciodată că poate să dea șapte exterioare. Nu știu eu de sistem, dar nu stăm după Budescu. Pe mine mă interesează să joace echipa”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Un singur gol a marcat Budescu de când a revenit la FCSB. A semnat reușita decisivă, în prelungiri, în meciul cu Chindia Târgoviște, câștigat de roș-albaștrii cu 1-0.

Citește și:

Constantin Budescu nu ține cont criticile lui Gigi Becali

Constantin Budescu a avut o prestație modestă în FCSB – FC Voluntari 0-0. La final, mijlocașul s-a arătat nemulțumit și a transmis că ”nu este poziția mea, dar nu am ce să fac. Joc unde mă pune antrenorul”.

Reclamă

La puțin timp după meci, Gigi Becali a răbufnit și a anunțat că ”magicianul” echipei va pleca în vară de la FCSB. ”Ce să fac cu el? Dacă facem concurs de extrerioare, îl iau primul și îi dau 100 000 pe lună”, s-a enervat latifundiarul din Pipera.

Totuși, mijlocașul pare să nu țină cont de criticile patronului FCSB. Acesta a postat imagini pe contul său de Instagram în care se relaxează la un grătar.

Sursa: Instagram Constantin Budescu
Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și