Închide meniul
Video

Gigi Becali a anunţat care va fi următorul transfer istoric de la FCSB: „Iau pe el 30-40-50 de milioane de euro”

Antena Sport Publicat: 11 noiembrie 2021, 14:00 / Actualizat: 11 noiembrie 2021, 15:10

Reclamă

Gigi Becali a anunţat care va fi următorul transfer istoric de la FCSB

Hepta

„Nu vând nimic, nu mă interesează vânzări, nimic, nimic, nimic. Tavi Popescu trebuie să stea doi-trei ani ca să iau pe el 30-40-50 de milioane. Cât o fi, vom vedea”, a spus Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Galatasaray l-a vrut şi în vară pe Octavian Popescu

Despre interesul lui Fatih Terim pentru Octavian Popescu a mai amintit presa din Turcia şi în finalul lunii august, după ce Cicâldău şi Moruţan semnaseră deja. Patronul vicecampioanei României nu a stat pe gânduri şi a anunţat că îl lasă să plece pentru 15 milioane de euro.

„Octavian Popescu este unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului românesc şi a atras atenţia a mai multor cluburi europene. Fiecare meci jucat de tânărul de 18 ani este urmărit, în format live, de zeci de scouteri”, spuneau jurnaliştii turci, la momentul respectiv.

La fel ca şi atunci, Galatasaray va încerca să scadă din preţul cerut de Gigi Becali şi turcii speră să poată rezolva mutarea lui Popescu pentru o sumă de până la 6-7 milioane de euro.

Prețul lui Octavian Popescu i-a speriat şi pe italieni. Cine s-a interesat de „perla” lui Gigi Becali

Bogdan Pătrașcu, fost jucător în Italia care are relații bune în Peninsulă, a dezvăluit ca a fost sunat de un om de fotbal din Italia, care însă a închis telefonul când a auzit cât cere Gigi Becali pentru „perla” sa.

Reclamă

„Cred că acum vreo 5-6 luni m-a sunat cineva din Italia cu care am rămas în relații. Îl voia pe Octavian Popescu. A zis că îi place de el. I-am spus 10 milioane. Mi-a zis: ‘Te-am pupat’. Mi-a închis. Ce să plec de mai de jos? I-am zis așa, ce pretenții există prin ziare. Dar i-am zis să vină în România să vorbim. ‘Te-am pupat’, a răspuns”, a declarat Pătrașcu, cu o lună în urmă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și