Închide meniul
Video

Gigi Becali a anunţat care va fi următorul transfer istoric de la FCSB: „Iau pe el 30-40-50 de milioane de euro”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 noiembrie 2021, 14:00 / Actualizat: 11 noiembrie 2021, 15:10

Gigi Becali a anunţat care va fi următorul transfer istoric de la FCSB

Hepta

„Nu vând nimic, nu mă interesează vânzări, nimic, nimic, nimic. Tavi Popescu trebuie să stea doi-trei ani ca să iau pe el 30-40-50 de milioane. Cât o fi, vom vedea”, a spus Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Galatasaray l-a vrut şi în vară pe Octavian Popescu

Despre interesul lui Fatih Terim pentru Octavian Popescu a mai amintit presa din Turcia şi în finalul lunii august, după ce Cicâldău şi Moruţan semnaseră deja. Patronul vicecampioanei României nu a stat pe gânduri şi a anunţat că îl lasă să plece pentru 15 milioane de euro.

„Octavian Popescu este unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului românesc şi a atras atenţia a mai multor cluburi europene. Fiecare meci jucat de tânărul de 18 ani este urmărit, în format live, de zeci de scouteri”, spuneau jurnaliştii turci, la momentul respectiv.

La fel ca şi atunci, Galatasaray va încerca să scadă din preţul cerut de Gigi Becali şi turcii speră să poată rezolva mutarea lui Popescu pentru o sumă de până la 6-7 milioane de euro.

Citește și:

Prețul lui Octavian Popescu i-a speriat şi pe italieni. Cine s-a interesat de „perla” lui Gigi Becali

Bogdan Pătrașcu, fost jucător în Italia care are relații bune în Peninsulă, a dezvăluit ca a fost sunat de un om de fotbal din Italia, care însă a închis telefonul când a auzit cât cere Gigi Becali pentru „perla” sa.

Reclamă

„Cred că acum vreo 5-6 luni m-a sunat cineva din Italia cu care am rămas în relații. Îl voia pe Octavian Popescu. A zis că îi place de el. I-am spus 10 milioane. Mi-a zis: ‘Te-am pupat’. Mi-a închis. Ce să plec de mai de jos? I-am zis așa, ce pretenții există prin ziare. Dar i-am zis să vină în România să vorbim. ‘Te-am pupat’, a răspuns”, a declarat Pătrașcu, cu o lună în urmă.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și