Închide meniul

România – Islanda 0-0 | „Este dezamăgire mare!” Florin Tănase a dezvăluit coşmarul care l-a urmărit pe Mirel Rădoi: „Îşi dorea pentru noi să nu trăim clipele pe care le-a trăit dânsul”

Antena Sport Publicat: 12 noiembrie 2021, 0:03

Reclamă
România – Islanda 0-0 | „Este dezamăgire mare! Florin Tănase a dezvăluit coşmarul care l-a urmărit pe Mirel Rădoi: „Îşi dorea pentru noi să nu trăim clipele pe care le-a trăit dânsul

Florin Tănase

Profimedia

Florin Tănase a fost unul dintre cei mai activi jucători de la echipa naţională. Căpitanul celor de la FCSB a spus că România a avut ghinion pentru că nu a câştigat partida cu Islanda şi spune că speră la o minune în Macedonia de Nord. Florin Tănase a dezvăluit şi care este momentul care l-a marcat pe Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Islanda 0-0 | Florin Tănase mai speră la locul al doilea

Ne-a lipsit ceea ce aveam nevoie, cel mai mult: golul. Am avut neşansă la acele situaţii pe care le-am avut. În a doua repriză am avut bara lui Ianis Hagi. Meritam victoria. Dacă nici în aceste momente nu îţşi doreşti victoria, atunci când? Pun se seama neşansei acest egal. Mai vem şanse. Dacă Islanda se va apăra la fel cu Macedonia de Nord, iar ei vor avea neşansa pe care am avut-o noi, atunci se va termina 0-0.

Am vorbit despre acest meci, este dezamăgire mare, îşi dorea pentru noi să nu trăim clipele pe care le-a trăit dânsul la meciul cu Danemarca. În Liechetenstein trebuie să câştigăm. Trebuie să sperăm într-un rezultat favorabil în Macedonia de Nord. Calificarea s-a pierdut, dacă se va pierde, şi în această seară, dar şi la meciul din Armenia. Naţionala este în creştere, avem un fotbal destul de bun, cu ocazii destule„, a spus Florin Tănase la Pro TV.

România – Islanda 0-0 | Ciprian Marica a răbufnit. I-a cerut demisia lui Mirel Rădoi

Ciprian Marica i-a cerut demisia lui Mirel Rădoi, după egalul cu Islanda.

Vorbeam de lucrurile negative pe care le sesizam înaintea partidei. În principal selecţionerul care a zis că pleacă. Să plece acum, de ce să mai stea? Dacă suntem bărbaţi! Ce înseamnă o declaraţie aruncată în neant. Eram la mâna noastră. Am avut şansa în mână, a depins de noi. Uite că ni le facem singuri. E un dezastru!

Reclamă

Teoretic mai avem o şansă, dar nu mai suntem la mâna noastră. Nu am văzut determinare, nu am văzut ambiţie. Foarte puţin, previzibil. E circ în tot ceea ce înseamnă Federaţie„, a răbufnit Ciprian Marica la Pro TV după România – Islanda 0-0.

Cum arată clasamentul în grupa J

Clasament grupa J
Clasamentul din grupa României
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și